От "Асарел-Медет" със специално обръщение към служителите си по повод

...
От "Асарел-Медет" със специално обръщение към служителите си по повод
Коментари Харесай

Миньорската работа дава спокойствие в семействата, сигурност и благоденствие в региона на "Асарел-Медет"

От "Асарел-Медет " със особено послание към чиновниците си във връзка днешния огромен християнски празник.

Днес почитаме паметта на свети Иван Рилски – най-българският светец, който е и наш небесен покровител. На 18 август постоянно до момента имаше национално честване на миньорския празник, само че в този момент сме изправени пред други провокации.

Благодарим на Вас, а посредством Вас и на целия екип на „ Асарел-Медет “ за положителната работа и резултатите, които реализираме, както и за отговорността, с която реагираме на епидемиологичната конюнктура.

Знаете, че Свети Иван Рилски е бил аскет и е бягал от суетата. Миньорската работа също е надалеч от прожекторите, не се вижда извън, не носи популярност. Но трудът ни носи надалеч по-ценни неща – успокоение в фамилиите, сигурност и благополучие в района.

Нашата работа е екипна, тя не търпи хора, които не могат да се сработят с другите. А другарствата, основани тук, нормално траят до живот и се предават от потомство на потомство.

Без хората „ Асарел “ нямаше да е същото мощно и устойчиво сдружение – нещо, което доказахме и в последните месеци на невиждано до момента тестване.

Благодарим Ви за всичко, което реализираме и ще реализираме дружно!

Нека ние и нашите фамилии бъдем здрави, дано продължим да вършим положителни каузи, а свети Иван Рилски да ни дава силата, с цел да съумяваме!

Честит празник!

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
инж. Делчо Николов

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ
Димитър Цоцорков




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР