От Агенция Пътна инфраструктура съветват шофьорите да подготвят автомобилите си

...
От Агенция Пътна инфраструктура съветват шофьорите да подготвят автомобилите си
Коментари Харесай

АПИ съветва: Подгответе автомобилите за ниски температури

От Агенция " Пътна инфраструктура " поучават водачите да приготвят колите си за. От Пътната организация приканват водачите да не чакат първите минусови температури и да наблюдават за положителното техническо положение на транспортното средство.
Агенцията е основала организация за обработка на пътищата при намаляване на температурите. Това стана ясно след срещата на Управителният съвет на Пътната организация с шефовете на 27-те регионални пътни ръководства за подготовката за зимния сезон, оповестяват от.
 Бившата Агромах и компания на някогашен футболист с 10 лева капитал поемат пътищата в Смолянско Бившата " Агромах " и компания на някогашен футболист с 10 лева капитал поемат пътищата в Смолянско
Бившата компания " Агромах ", в този момент " Грома Холд " ЕООД, записана в благоевградското село Бело поле, дружно с компания на някогашния футболист Фил...
На Национално заседание шефовете на пътните ръководства рапортуваха на ръководителя на УС на АПИ Георги Терзийски за наличните все още количества първични материали - сол, пясък, луга и техника, с които да се обработват настилките през първите по-студени дни по високопланинските проходи и оборудванията, защото там предпоставките за заледявания рано заран са най-големи.
Създадената организация за обработка на настилките при утежняване на времето би трябвало да е на нужното равнище и към пътноподдържащите компании, които не извършват поетите задължения, ще използван цялата суровост на нормативната уредба, безапелационен е инж. Иван Досев, член на УС на АПИ, в чийто сектор е поддържането на пътната инфраструктура.
До края на месеца по региони на обмисляне ще се проведат районните срещи за готовността за зимата, в които вземат участие представители на другите институции - Пътна полиция, Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", ИА " Автомобилна администрация " и други Първата е през идната седмица. На шефовете на регионалните пътни ръководства е разпоредено да наблюдават прогнозите по региони и със повишено внимание да подхващат нужните дейности за обработка на настилките във високопланинските региони и проходите, където има предпоставки за хлъзгавост и заледявания по усойните места.
В поддържането на 20 000 км републикански пътища през зимните месеци ще вземат участие към 3000 снегопочистващи машини - снегорини, техника за разпространяване на пясък и така нататък По опорните пунктове има инертни материали - сол, пясък, калциев двухлорид за обработка на настилките, като доставките не престават за зимен сезон 2020/2021. Очаква се в интервала 1-15 ноември, според от метеорологичните условия, да бъде въведено зимното поддържане на републиканската пътна мрежа в цялата страна.
 АПИ: Над 500 машини чистят пътищата АПИ: Над 500 машини чистят пътищата
Над 500 машини обработват Републиканската пътна мрежа. Това сподели Михаил Миланов, дежурен в Ситуационния център на Агенция „ Пътна...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР