От 8.30 часа сутринта в сряда ще се проведе гражданско

...
От 8.30 часа сутринта в сряда ще се проведе гражданско
Коментари Харесай

Правосъдие, а не суджуци - гражданско присъствие пред парламента в сряда

От 8.30 часа сутринта в сряда ще се организира гражданско наличие под наслов „ Правосъдие, а не суджуци! “. Инициативата е проведена от " Правосъдие за всеки " и ще продължи до обяд.

Поводът е приемането на закони " на мрачно " от Народното събрание без осъществяване на публично разискване и съответно приемането на промени в Закона за правосъдната власт.

Предлагат ни суджуци, до момента в който ни лишават Правосъдието. Готвят на мрачно и на спринт промени в главните закони, които би трябвало да подсигуряват правото ни на отбрана в процеса, готвят ни специфичен арбитражен съд вместо съд, който да оправдава който би трябвало и да осъжда неуместните, готвят ни фарс по процеса за " Обира на Века ", където главните грабители даже не са упоменати в обвинителния акт, готвят кавга с неуместните магистрати посредством измененията в Съдебния закон!, се показва в апела на " Правосъдие за всеки ".

В него се показва още, че се прави опит страната да бъде подчинена " изцяло на волята на няколко олигарси и прокуратурата и то още другата седмица ":

И ще го създадат, в случай че не реагираме! Продължават другата седмица в сряда в Народното събрание. Длъжни сме, въпреки и алегорично и предупредително, да бъдем там, с цел да не позволим гаврата с Правото и да го опазим от своеволието със Закона, по този начин, както ни го сподели Кристиан Таков! НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ТАМ, с цел да ни чуят депутатите, които се чака да ни го причинят, а вие ще отделите ли час при започване на деня,за да ни подкрепите?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР