От 4 юни 2021 г. всички български граждани, пътуващи от

...
От 4 юни 2021 г. всички български граждани, пътуващи от
Коментари Харесай

Отпадат PCR тестовете за българи, пътуващи до Нидерландия

От 4 юни 2021 година всички български жители, пътуващи от България, могат да влизат в Нидерландия без авансово PCR-тестване за COVID-19. Отпада условието и за 10-дневно карантиниране след идване в страната. Новите по-леки условия са в сходство със заложената цветова подредба, съгласно която страната ни към този момент попада в „ жълта " категория във връзка с епидемиологичния риск. Тестовите и карантинни условия остават за идващите в Нидерландия от високорискови страни с „ оранжев " и с „ червен " код.
Няколко дни по-рано, холандското държавно управление вкара смяна и в условията за тестване на директно преминаващите пасажери. Съгласно новите правила наложителното тестване на директно преминаващите пасажери през летище Schiphol в Амстердам отпада, без значение от цветовата подредба на страната, от която идват. Всички, които се прекачват на летището са освободени от условието и не е належащо да показват негативен тест. Условието е трансферните пасажери да престояват на летището не повече от 24 часа, без да напущат избраната за това зона. Правилото се ползва за полети на KLM Royal Dutch Airlines, както и за прехвърляния на други превозвачи през Schiphol.
От самолетната компания предлагат преди пътешестване пасажерите да посетят уеб страницата на KLM TravelDoc (www.klm.traveldoc.aero/), с цел да ревизират настоящите условия.
От началото на пандемията главен приоритет за KLM е опазването на здравето на пасажерите и чиновниците на компанията. Неслучайно, през месец май, компанията беше удостоена с премията APEX Diamond Award за здравна сигурност. Отличието е допустимо най-високото равнище на узаконяване за самолетните компании в региона на здравето и сигурността. Наградата на APEX е значима гаранция за пътуващите, че летят безвредно с KLM на допустимо най-високото равнище в международен мащаб.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР