От 4 дни във Враца са хит пици, приготвени в

...
От 4 дни във Враца са хит пици, приготвени в
Коментари Харесай

Спецслужбите изненадани: Врачани полудяха по пиците на Шефа на мафията /снимки/

От 4 дни във Враца са шлагер пици, приготвени в пещ на дърва, видя кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Напливът е толкоз сериозен, че даже озадачи спецслужбите в регионалния град. Причината за това е фактът, че майсторът на пиците е самият Михаил Парасков-Джагата, прочут и като Шефа на мафията.
През бурните мутренски години Парасков водеше деен живот, поради който лежа и в пандиза, само че след излизането си на независимост стартира да се занимава единствено със легален бизнес. Преди това обаче към този момент си беше спечелил прякора Шефа на мафията и това му остана и до наши дни. Остана му и близкото другарство с Митьо Очите.
В четвъртък известният врачанин отвори в региона на Интендантството дребен павилион, в който персонално подготвя 6 типа пица, напълно изпечени на дърва. Още в петък опашките начело станаха непрекъснати, като с изключение на поради вкусната храна, хората се редяха и да гледат атракцията Парасков да ти прави пицата. Отгоре на всичко, до момента в който стане подготвена храната, той черпи чакащите клиенти с домашна ракия, което трансформира извършването на покупки при него в освен това от скучно прекарване.
Остава в този момент квалифицираните фрагменти от службите да разгадаят съставките, които Джагата поставя в пиците, с цел да успее да притегли за толкоз малко време толкоз сериозна клиентела.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР