От 4 декември 2023 г. в УНСС започва приемът за

...
От 4 декември 2023 г. в УНСС започва приемът за
Коментари Харесай

Започва приемът на магистри за летен семестър в УНСС 

От 4 декември 2023 година в УНСС стартира приемът за образователно-квалификационна степен „ магистър " за летен учебен срок. За него Университетът предлага 30 специалности в две професионални посоки „ Икономика " и „ Администрация и ръководство ". Магистърските стратегии са в постоянна и отдалечена форма и са с друг период на образование - два, три и четири семестъра.

„ С избора на магистратура в УНСС вие стъпвате върху богат набор от благоприятни условия, определяте необятна траектория на придвижване, вършиме съзнателен избор в вярната посока на личностното и професионалното ви създаване ", споделя ректорът проф. доктор Димитър Димитров. „ Целта на УНСС, като най-големия бизнес университет в България, е да обезпечи на студентите си подобаваща среда, с цел да преминат сполучливо през измененията и да са в унисон с динамичността на пазара на труда. Университетът развива дълготрайни партньорства с бизнеса и с организации, ангажирани с качеството и конкурентоспособността на образованието. "

Срокът за подаване на документи за всички специалности посредством конкурс по документи е до 18.01.2024 година в това число (на място) и до 21.01.2024 година в това число (онлайн).

Класирането ще бъде оповестено на 22.01.2024 година Записване на новоприети студенти е от 23.01. до 29.01.2024 година в това число.

На уеб страницата на УНСС (magistri.unwe.bg) кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, периодите и отговори на всички интересуващи ги въпроси.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР