От 30 октомври, дългоочакваните нови модели на iPhone - iPhone

...
От 30 октомври, дългоочакваните нови модели на iPhone - iPhone
Коментари Харесай

Новите модели iPhone 12 и iPhone 12 Pro идват в Технополис

От 30 октомври, дълго чаканите нови модели на iPhone - iPhone 12 и iPhone 12 Pro се оферират в Технополис. Веригата за поредна година е определена от Apple за сътрудник в лансирането на новото потомство iPhone. Освен в хипермаркетите, клиентите могат да закупят новите устройства и от онлайн магазина www.technopolis.bg.

За разлика от предходните няколко генерации, този път ще се запознаете със обилни образни промени. Декоративната рамка към разпънатия до всеки край 6.1-инча (15.49 см) екран на iPhone 12 е плоска, а в горната му част се намира TrueDepth камера. Използвана е Super Retina XDR екран технология, която разполага с впечатляващия контрастност 2,000,000:1 и със забележителните два пъти повече пиксели, по отношение на iPhone 11.

Стъкленото покритие е от напълно ново Ceramic Shield потомство, доста по-здраво от това на всеки различен смарт телефон и цели 4 пъти по-здраво от това на своя предходник. От задната страна на корпуса ще откриете нова усъвършенствана система за снимане, състояща се от два Ultra Wide и Wide 12 мегапикселови обектива.

Зад стъкления панел на iPhone 12 се намира модул за безжично зареждане, който употребява MagSafe технология – доближавате своя iPhone към съвместимо безжично зарядно и то прилепва компактно към гърба на новия смарт телефон на Apple.

Вграденият 6 нуклеарен процесор A14 Bionic е първият 5 нанометров процесорен чип в смарт телефон. В композиция с мощния видео ускорител, ще можете да играете вашите обичани игри, само че с конзолно качество. Моделът идва в 5 разнообразни цвята, а вградената памет на iPhone 12 e 64 GB, 128 GB и 256 GB.

Новостите в iPhone 12 Pro стартират от плоската декоративна рамка към разпънатия екран, направена от неръждаема стомана. От задната страна на корпуса ще откриете нова усъвършенствана система за снимане, състояща се от три 12 мегапикселови обектива.

Ултра необятният обектив съставлява система от 7 детайла, която несъмнено ще ви изненада със качествата си за снимане на слабоосветени фрагменти. Благодарение на напълно новата Apple ProRAW технология, с iPhone 12 Pro ще можете освен да вършиме фотоси в занемарен RAW формат, само че и да ги редактирате през своя смарт телефон. Не би трябвало да подминаваме и качествата на вградената тройна камера във видео HD или 4К режим.

Вече всеки консуматор ще може освен да снима Dolby Vision фрагменти, само че и да ги редактира и показа непосредствено през своя iPhone 12 Pro, до момента в който потребният LiDAR скенер се грижи за вашите фотоси и за добавената действителност.

Новият Pro модел е също с вградена MagSafe технология, A14 Bionic чип и размер на екрана 6.1-инча (15.49 см). iPhone 12 Pro се предлага с вградена памет от 128 GB, 256 GB и 512 GB, както и в четири разнообразни разцветки на корпуса, като графит, сребърен, златен и чисто новият pacific blue наследник цвят.

Цените за iPhone 12 в Технополис стартират от 1799 лева за модела с 64 GB памет, а за iPhone 12 Pro – от 2339 лева за модела със 128 GB. Предварителните поръчки за другите два нови модела iPhone – iPhone 12 mini и iPhone 12 Pro Max ще стартират на 6 ноември 2020 година, а продажбите им в хипермаркети Технополис - на 13 ноември 2020 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР