От 3 ноември Добрият шофьор потегля в кината в цялата

...
От 3 ноември Добрият шофьор потегля в кината в цялата
Коментари Харесай

Добрият шофьор тръгва в кината от 3 ноември

От 3 ноември Добрият водач потегля в кината в цялата страна с идеята - да бъдем положителни и виновни в името на най-голямата полезност живота - при всяка крачка, пеш или зад кормилото. Филмът е основан по действителна история, а Тонислав Христов, правилен на документалния си жанр, вкарва в него персонални детайли, подиуми и истории, инспирирани от същинския живот на актьорите, с които работи.

 

Звездният каст включва: Малин Кръстев (в основната роля), Герасим Георгиев - Геро, Китодар Тодоров, известната финландска актриса Алма Пьойсте и непрофесионални артисти. Сюжетът – се върти към таксиметров водач в един от огромните черноморски курорти. Той икономисва пари, с цел да се върне във Финландия, където са брачната половинка и синът му, и да поправи грешките от предишното. Парите не доближават и Иван е заставен да прояви досетливост, с цел да печели по-бързо, което му основава проблеми.

 
Елегантно във кино лентата са вплетени тематиките за емигрантите, за несретата на българските села, на хората, които напущат или се връщат в България, за изборите, които вършим, или ни се постанова да създадем.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР