От 3 до 23 декември Меркурий - планета на търговията,

...
От 3 до 23 декември Меркурий - планета на търговията,
Коментари Харесай

Не започвайте нищо ново и важно по време на ретроградния Меркурий

От 3 до 23 декември Меркурий - планета на търговията, връзките и пътуванията, ще бъде още веднъж ретроградна. Не е доста прелестен феномен в края на годината изключително откакто доста от нас би трябвало да избират дарове за другари, сътрудници и родственици. Ето за какво е по-добре да извършите всички нужни покупки преди или след ретроградността на тази планета. Но в случай че решите въпреки всичко да купите дарове на ретро Меркурий, е по-добре да отдадете желание на нечупливи предмети. Например това може да бъде шампанско, бонбони, кукла и така нататък

При закупуването на дарове най-добре е да се ревизират, да имат гаранция, в случай че става въпрос за домашен уреди и електроника, и пазете касовите си бонове.

Ретро Миркурий основава съществени трудности пред реализацията на нашите стремежи. Добре е в същото време да не стартирате нищо ново и значимо за вас, само че можете да работите умерено за дотъкмяване на започнатото. Проектите, почнали по това време, неизбежно ще се развият по различен проект, не по този начин както сте предвиждали.

Освен това според от вашите планове за месец декември няма да е уместно подписване на контракти, водене на договаряния, пазаруване на техника и транспортни средства, не е уместно да сключвате брак (след това постоянно се стига до разводи), не е уместно за оперативни намеси (с изключение на незабавните случаи), за значими запознанства.

За тези, които са решили да се бракосъчетават и не могат да отсрочат сватбата, наели са и са предплатили заведения за хранене, остава опцията да сключат брак преди този момент, а да остане единствено провеждането на сватбеното празненство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР