От 27 до 29 септември в Интер Експо Център София

...
От 27 до 29 септември в Интер Експо Център София
Коментари Харесай

200 бранда на 40-то издание на „Арена на красотата“

От 27 до 29 септември в Интер Експо Център София (ИЕЦ) ще се организира 40-то издание на единственото профилирано В2В ревю в България и едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите. 

Повече от 200 марката и над 90 компании изложители ще показват най-актуалните трендове, нови техники и бизнес насоки в козметиката, грима, фризьорството, нейл арт, уелнес и СПА и здравословните артикули.

„ Очакваме да се срещнем с най-новите артикули на израелски и италиански производители, приготвяме корейски павилион с 10 компании, четири от водещите български производители, 7 производители от Русия и вносители на козметика от над 30 страни – показа уредникът на огромното събитие Красимира Краева. – Програмата през трите дни включва майсторски класове, работни срещи и тематични семинари, които да надградят уменията на експертите в другите браншове на бюти промишлеността. Новите акценти са доста и с всяка идваща година са все по-атрактивни, а българските актьори са на международно равнище. Щастлива съм, че и тази година ще покажем топ трендовете, най-новите артикули и богата интернационална процедура. Вярвам, че всеки участник и клиент ще има опция да вземе най-много потребен опит за своята работа. “

Участници в интернационален шампионат в нейл арт категории, както и дебютанти, които в никакъв случай не са се състезавали в районни, национални или интернационалните шампионати в нейл арт категории, ще показват своите умения в Нейл Олимпик България. Международното съревнование ще се организира в трите дни на ревюто, а участниците ще се състезават в 12 категории.

Семинарната стратегия на „ Арена на хубостта 2019 “ ще показа три основни лекции за експертите в сектора още в първия ден на събитието. Общите европейски козметични стандарти ще бъдат показани от Асоциацията на дребните и междинните предприятия от промишлеността за здраве и хубост – АМСПИКЗ. Лина Маймарова - член на УС АМСПИКЗ и  притежател на Lidera Group, ще прегледа най-новите упования и промени и по какъв начин стандартът ще повлияе на работата в бранша. Подробно за Европейския стандарт “Управление и качество на услугите, предоставяни от професионални центрове за хубост ” ще приказва Камелия Миланова - специалист в бранш „ Основополагащи стандарти, околна среда и услуги ”, БИС.

Как да достигнем до идващото потомство клиенти? Как да притеглим младежите в своя спа център и да ги създадем наши лоялни клиенти? – това са въпросите, на които отговор ще даде Лизи Бат, посетител преподавател от Англия. Тя има близо 20 години опит в бюти терапиите и е работила с първокласни марки и артикули. В продължение на 13 години Лизи Бат е работила като старши спа терапевт в Nuffield Health and Fitness в Донкастър и Честърфийлд.

„ Вече повече от 20 години за нас главно събитие за годината е присъединяване ни на „ Арена на хубостта “. Това е конгрес, който събира компаниите, специалистите и има интернационално наличие. Очаквам да бъдат показани трендовете в бранша, който е един извънредно динамично разрастващ се пазар. Естествено това е навлизането на технологиите. Започва насочване към персонализиране на грижата. Друга наклонност, която мога да дефинира, е изработването на експертни процедури на база съвещания и персонализирана грижа. На фона на десоциализирането на обществото моето персонално мнение е, че персоналната грижа, персоналното внимание, експертният метод ще бъдат сполучливите практики. “

Изключителни отстъпки и дарове за посетителите и тази година ще дават компаниите изложители. На щандовете ще бъдат демонстрирани новите линии на водещи марки – козметика, грим, маникюр и педикюр, както и нови уреди за поддържане на хармонично тяло и уравновесен метод на живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР