От 26 до 28 август 2022 ще се проведе второто

...
От 26 до 28 август 2022 ще се проведе второто
Коментари Харесай

ARTE Feastival сe завръща през 2022

От 26 до 28 август 2022 ще се организира второто издание на ARTE Feastival във Велинград.

Разнообразна музикална стратегия, първокласни комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на известни началник готвачи онлайн, кино маратон, куестове, занимателна детска зона, певчески риалити конкурс, вкусна храна и защити питиета – заниманията са за цялото семейство и другари и за един извънреден летен уикенд. За три дни през август ARTE Feastival още веднъж ще преобрази Велинград от спа столицата на Балканите във фестивалната столица на България.

Като част от програмата на Main Stage във Велинград идва обичаната на българската аудитория френска поп изпълнителка ZAZ. Тя се завръща у нас и дава обещание едно " супер пламенно, положително и обилно шоу ", част от турнето в поддръжка на петия ѝ албум " ORGANIQUE TOUR ". Истинските номади, проводници на насладата и знаци на свободата Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, групировката, която не признава държавни или музикални граници, се качва на основната сцена във Велинград този август. И още – N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., Amparanoia, Gipsy Groove, Sister Bliss от Faithless с DJ сет като това не е всичко.



И тази година уредниците от Fest Team и КМД имат упоритостите да надскочат чисто музикалните занимания в ARTE Feastival като ги съчетаят със забележителна комедийна стратегия и атракции за всеки усет. В Comedy & Cinema Club досега присъединяване за удостоверили Христо Шопов, Христо Гърбов, Владислав Карамфилов-Въргала, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова, Ованес Торосян, София Бобчева, Димитър Иванов-Капитана и Благой Бойчев.

На Chef’s Stage засукани гурме ястия на място ще приготвят Лео Бианки, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Виолина Маринова, а публиката – ще има опция да се включи онлайн в приготовленията и да провокира себе си и звездните готвачи в кулинарните борби.

Билетите за ARTE Feastival 2022 са в продажба още след последния фестивален ден от първото издание. Те могат да се намерят на цени от 60 до 160 лева на Ticketstation.bg и в магазини " На Тъмно ". А закупилите промо билети преди оповестяване на датите, артистите и местоположението за 2022, имат 10 дни разполагаем да върнат билета си, при положение, че пожелаят това.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР