От 26 април към екипа на сутрешния блок Денят започва“

...
От 26 април към екипа на сутрешния блок Денят започва“
Коментари Харесай

Изненадваща промяна в сутрешния блок на БНТ! Ето кой ще партнира на Христина Христова

От 26 април към екипа на утринния блок " Денят стартира “ по Българска национална телевизия 1 се причислява журналистът Симеон Иванов, който ще партнира на водещата Христина Христова.

От понеделник до петък сред 5:55 ч. и 9:00 ч. Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на феновете значимото от деня и ще разясняват с политици, специалисти и анализатори всички настоящи тематики от България и света. Симеон Иванов е приключил " Политически науки “ и " Социология “ във Франкфурт на Майн, Германия и " Международна политика “ в Лайден, Нидерландия. 

Започва своя професионален път като водещ на подкаст на обществено-политическа тема. Автор е на аналитични публикации и материали, работил е и в неправителствена организация, чиято идея е битката с отрицателните демографски трендове. 

" Да се причисля към екипа на утринния блок " Денят стартира “ по Българска национална телевизия 1 и да работя един до друг с Христина Христова е страховит късмет за мен и, несъмнено, голямо предизвикателство. Христина е извънреден експерт, със личен екранен жанр и наличие. Тя има невероятна реакция, бърза мисъл и журналистически нюх. Надявам се да усвоя най-малко част от тези нейни качества.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР