От 25 до 27 януари се проведе поредният турнир от

...
От 25 до 27 януари се проведе поредният турнир от
Коментари Харесай

Добро представяне на Свиленова и Горанова в Париж

От 25 до 27 януари се организира следващият шампионат от Висшата международна лига по олимпийско карате за мъже и дами в Париж, Франция. Участието в него беше лимитирано единствено до състезатели, които попадат в топ 100 на международната класация. В българския народен тим такива са четирима - Кристина Свиленова (- 50 кг), Ивет Горанова (- 55 кг), Александра Стублева (+ 68 кг) и Стефан Младенов (- 75 кг).
 Снимка 403043
Източник:

Добро показване направиха Кристина Свиленова и Ивет Горанова, които завоюваха значими точки за нанагорнище в ранглистата. За Горанова те са доста значими за попадане в топ 20, което може би ще се случи на идната лига в Дубай. Точките, които Свиленова завоюва от това съревнование ще я изкачат до N70, което е с 11 места по-напред от настоящето й класиране.

" Мисля, че имаме шансове да се борим за присъединяване на Европейските Олимпийски игри, пролетният полусезон е дълъг, има доста надпревари, значимо е да сме съсредоточени и да създадем още по-добри класирания ", сподели Кристина Свиленова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР