От 24 май по българските екрани тръгва дългоочакваният римейк на

...
От 24 май по българските екрани тръгва дългоочакваният римейк на
Коментари Харесай

Уил Смит рапира като синия дух в „Аладин“ – от 24 май на български екран

От 24 май по българските екрани потегля дълго чаканият римейк на известната приказка „ Аладин “, пленяваща сърцата на феновете на екзотичните и тайнствени завършения в арабския свят.

Дълго време се спекулираше кой ще изиграе известния наследник дух от маслената лампа на магьосника, изпълняващ и най-невъзможните стремежи. Сега към този момент е ясно, че в ролята ще забележим Уил Смит, само че малко на брой знаят, че той се е съпротивлявал на това да изиграе облика.

Първоначално той отказал ролята на духа в римейка на “Аладин ”, тъй като това означавало „ да влезе в обувките “ на починалия комедиант Робин Уилямс, който изигра същия облик в анимационния филм от 1992 година.

Смит, който стана прочут през 90-те години с телевизионния сериал „ Принцът на Бел Еър “ въпреки всичко решил, че може да добави собствен личен почерк с малко хип-хоп и рап в героя, изобразен като голям мускулен дух, който се появява от лампа в пещера, цялостна със съкровища.

Преди Ройтерс 50-годишният артист и рапър споделя, че първичната му реакция към ролята е била: “По дяволите, не, няма късмет! ”

“Робин Уилямс не е оставил доста за възстановяване на характера на духа… ” прибавя той, като е размишлявал върху обстоятелството, че може би има опция да направи нещо по-различно, тъй като този път филмът е игрален.

“Робин Уилямс… като цяло е претворил своя стенд ап имидж в духа… Помислих си, че мога да употребявам някаква моя последна версия от “Принцът на Бел Еър ” и да я вложа в този див облик ”, прибавя артистът.

Филмът следва сюжета със същото заглавие от 1992 година, в който бедният апаш Аладин се влюбва в принцеса Жасмин, само че английският режисьор Гай Ричи споделя, че историята се нуждае от малко надграждане и в допълнение развиване, изключително в лицето на Жасмин.

Героинята се играе от актрисата Наоми Скот, която скоро ще можем да гледаме в римейка на „ Ангелите на Чарли “. Тя мисли, че Жасмин извървява избран път, с цел да откри себе си. “Искам младите девойки да видят това ”, споделя актрисата. В основната роля тя си спартнира с Мена Масуд, който играе Аладин.

Впечатляващият мюзикъл съдържа песни от истинската анимация, както и нови. Всякакви типове животни също са включени в фотосите.

“Аладин ” е един от най-новите римейк филми на Дисни, който към този момент показа на аудиторията “Книга за джунглата ” и “Дъмбо ”, а почитателите чакат и новата версия на шлагера “Цар лъв ” това лято. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР