От 23 до 25 септември, Стара Загора посреща юбилейното 10-то

...
От 23 до 25 септември, Стара Загора посреща юбилейното 10-то
Коментари Харесай

Стара Загора посреща 10-тото издание на Фестивала на виното и културното наследство „Августиада“ 

От 23 до 25 септември, Стара Загора посреща юбилейното 10-то издание на Фестивала на виното и културното завещание „ Августиада “. Откриването ще бъде съчетано с Нощта на изкуствата пред Регионалния исторически музей, от 18.30 часа. В първия фестивален ден, от 20.30 часа, в Държавна опера Стара Загора ще бъде определена и коронясана тазгодишната Царица Августиада. 

Мястото, където ще бъде ситуиран обичайният за града фестивал, е Античен конгрес „ Августа Траяна “. Организатори са Търговско-промишлена палата – Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора.

По време на събитието ще бъдат показани най-хубавите винарски мазета у нас, както и ще се промотират премиерно разнообразни кулинарни артикули. Фестивалът предлага и богата културна стратегия с присъединяване на Държавна опера – Стара Загора, джаз обединения и още доста музикални изненади. 

Повече информация за празника на виното и културата в антична Стара Загора, може да намерите във Facebook събитието   и в уеб страницата на фестивала – 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР