От 2014 г. в Украйна се води гражданска война между

...
От 2014 г. в Украйна се води гражданска война между
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Юрий Деркач: От 2014 г. в Украйна се води гражданска война между управляващите и по-голямата част от населението

От 2014 година в Украйна се води революция сред ръководещите и по-голямата част от популацията. Това съобщи по време на взаимна конференция с „ Възраждане “ Юрий Деркач – Представителство на украинския народ.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Целта на днешното мероприятие не е да се жалваме от живота.

Целта е да се стигне до спокойно позволение на конфликтната обстановка. Мисля че за международната общност не е загадка всеобщите гонения на инакомислещите в Украйна, измежду тях съм и аз.

През 2024 години стартира Майдана, от който се възползваха нарушителите и предателите. От 2014 година нашата татковина Украйна започнаха да я разделят на териториален принцип, на набожен. Живеещите в Донбас бяха оповестени за терористи. Всички, които се оповестиха срещу властта, пристигнала през 2014 година, бяха оповестени за шпиони и доста от тях изчезнаха безследно. Това, което желая да кажа е, че няма по-голяма заплаха за една страна от интелигенцията, отгледана от нейните съперници “, съобщи още Юрий Деркач.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР