От 20 градуса в Дубай до минус 5 в България.

...
От 20 градуса в Дубай до минус 5 в България.
Коментари Харесай

25 градуса разлика: Зимната подготовка на "Ботев" Пловдив


От 20 градуса в Дубай до минус 5 в България. Такава температурна амплитуда посрещна футболистите на " Ботев " Пловдив след лагера им в Обединените арабски емирства. Голямата цел пред " канарчетата " остава класиране за евротурнирите.

В безоблачен Дубай " Ботев " Пловдив изигра две контроли, записвайки загуба против първенеца на Полша " Легия " Варшава и тъждество против първенеца на Русия - " Зенит ". На идване в снежна София треньорът Азрудин Валентич показа, че има тактика за превъзмогване на сериозната температурна амплитуда.

Снимка: Фейсбук


" Днес футболистите ще вечерят и ще стоят у дома. Утре ще излязат на открито сред 3 и 5 минути, с цел да се приспособяват. Във вторник - 1 час. След това възобновяваме тренировки. ", показа Валентич.

" Ботев " ще търси две нови попълнения. Очаква се и Лъчезар Балтанов, който беше на подготовка с отбора в Дубай, да подпише в идващите дни.

" Ще проведем диалог с треньора. Как се усещам? Чувствам се като вкъщи си. Чувствам се прелестно. Аз съм си у дома. ", безапелационен е Балтанов.

В Дубай останаха футболист и член на щаба на " Ботев ", които са под карантина след позитивните си проби за ковид.

" И двамата нямат признаци. Просто дадоха позитивни проби. Ще се насладят на още 7 дни в Дубай ", добави Валентич.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР