От 20.08. до 30.10. Марс, планетата, която отговаря за начина,

...
От 20.08. до 30.10. Марс, планетата, която отговаря за начина,
Коментари Харесай

Марс в Близнаци: Ново начало при въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци

От 20.08. до 30.10. Марс, планетата, която дава отговор за метода, по който се отстояваме и борим за нещата, ще се движи непосредствено през знака Близнаци, най-независимият и непредвидим знак от зодиака. През този интервал е доста евентуално някои от нас интензивно да стартират да черпят информация от разнообразни източници, да подхващат къси пътувания, да сключат нови значими контракти или съглашения.

Периодът е подобаващ за гонене на цели и фантазии, както и за търсене на помощ или поддръжка от обществени контакти или другари. Не е изключено да стартираме ексцентрични действия и много настървено ще се борим за фантазиите и задачите си. Ще сме истински и отзивчиви и ще сме обзети от предпочитание за смяна и развиване. Ще бягаме от рутината и стабилността и ще се стремим да открием нови хоризонти и нов смисъл в живота си.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Марс в Близнаци на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей, както и на хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Те ще започват ново начинание, което ще се окаже основно за бъдещото им развиване, ще задълбочат връзка или ще разширят и обновят домовете си.

Представителите на тези знаци доста добре ще знаят, по какъв начин да вършат усещане на останалите и по какъв начин да печелят непознатите благосклонности и поддръжка.
Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще са извънредно отзивчиви и пробивни, изключително по въпроси, които засягат финансовото им положение. Възможно е огромна част от тях да подписват контракти и покупко-продажби за облага или да си закупят скъпи и скъпи неща.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв ще получат забавни оферти и ще се натъкнат на хора, които доста да могат да им оказват помощ за осъществяването на по нататъшните им проекти и разгръщането на капацитета им.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще съумеят да реализират забележителен прогрес в любовта. Възможно е най-сетне да съумеят да решат от дълго време тормозещ ги въпрос или спор касаещ половинката, фамилията или паралелна връзка в живота им.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР