От 2 месеца колегите на Дилян Борисов говорят, че той

...
От 2 месеца колегите на Дилян Борисов говорят, че той
Коментари Харесай

6 заплати на свой приближен, който не идвал на работа, е изплатил Радостин Василев

От 2 месеца сътрудниците на Дилян Борисов приказват, че той не идва на работа в Министерство на младежта и спорта и то с позволението на спортния министър Радостин Василев. В същото време Борисов се хвалел, че имал спогодба с министъра за нарастване на заплатата.

Дилян Борисов  е основен специалист в СВСУ (Спорт за всички и спорт за учащи).

Днес същият е освободен от служба, само че не дисциплинарно, а в противен случай - изплатени са му 6 заплати – самият Дилян Борисов се е похвалил на сътрудниците си в дирекцията, които не са го виждали от месеци.

Много от чиновниците в ММС са разочаровани от дейностите на Радостин Василев в ролята му на състезателен министър. “Защо чиновниците да идват на работа, откакто дават 6 заплати на хора, които от 2 месеца си седят у дома? ”, пита се и нашият осведомител.

По непотвърдена информация, компенсацията което са изплатили на служителя по гледище на самия Радостин Василев е в размер на 10 000 лева

Интересно е какъв брой е общата сума, изплатена от ММС на уволнени чиновници в границите на късия мандат на спортния министър в оставка?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР