От 19 май до 13 юни Венера, която в астрологията

...
От 19 май до 13 юни Венера, която в астрологията
Коментари Харесай

Венера се движи в Рак! Вижте какво ви готви планетата на любовта

От 19 май до 13 юни Венера, която в астрологията покровителства любовта, хубостта, хармонията и партньорствата, ще се движи в най-чувствителния и грижлив знак – Рак.

В този интервал романтиката ще взема връх, а с цел да стартираме нова връзка, множеството от нас ще имат потребност от сигурност и отбрана. Материалната сигурност също ще играе значима роля в любовта.

От партньорствата ще се изисква грижовност, материална и прочувствена отбрана. Възможно е да бъдем по-нежни и по-привързани към индивида до себе си, само че това може да стига и крайности, като да не разрешаваме на половинката си да се отдалечи от нас и за секунда.

В този интервал безперспективните флиртове нямат бъдеще, тъй като ще се толерира старомодната обич, която постоянно води към основаване на личен дом и семейство. Желанието за задомяване ще е огромно през идващите седмици.

Любовта ще е по-скоро майчинска, в сравнение с еротична. В любовно отношение ще се появява усърдие за основаване на комфорт на обичания човек и демонстрация на състрадание към неговите страсти.

Когато Венера е в Рак обаче, елементарно може да бъдем засегнати, защото ставаме прекомерно чувствителни по отношение на дейностите на другите Твърде мощно ще претърпяваме протичащото се и поради това елементарно ще губим салдото си.

Родените с това състояние на планетата се вкопчват в обичания си и поставят огромни старания в основаването на уют, който половинката им няма да напусне. Често те са изключителни кулинари, обичат да готвят и да си хапват.

 Рак

Освен в любовен проект, Венера ни демонстрира и с какво ще привличаме интереса на противоположния пол до 13 юни. Понеже се движи в Рак, в този интервал може да срещнем любовта на курс по готвене, на воден спорт, на курс по интериорен дизайн.

Чувството ни за хармония и хубост през идващите дни ще е насочено към дома. Може да стартираме план, с който да реновираме жилището си и да го създадем по-красиво.

През този интервал няма да сме толкоз повърхностни, защото Венера в Рак се интересува повече от наличието, а не от опаковката. Бъдете естествени, раними, сантиментални и чувствителни и ще спечелите нужното внимание.

За да разберете в коя сфера ще проявявате майчинска обич, състрадание и угриженост към близките и ще създавате уют, вижте кой дом в наталната ви карта се ръководи от Рак.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР