От 18 септември Сатурн ще се движи в Стрелец за

...
От 18 септември Сатурн ще се движи в Стрелец за
Коментари Харесай

Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

От 18 септември Сатурн ще се движи в Стрелец за интервал от 2 години. Според астрологията тази позиция на планетата ще повлияе на пътуванията зад граница, контактите и други сфери, покровителствани от Стрелец.

За да разберете по какъв начин ще ви се отрази придвижването на Сатурн от Скорпион в Стрелец, би трябвало да знаете асцендента си, който се дефинира по отношение на часа ви на раждане.

Асцендент Овен

През идващите 2 години ще се насочите към рационализиране на уменията си. Важно за вас ще бъде израстването в нравствен и персонален проект, като е допустимо изцяло да измененията някои от досегашните си възгледи. От изгода за вас ще са пътуванията, както и езиковите курсове.

Асцендент Телец

В интервала, когато Сатурн се намира в Стрелец, не би трябвало да поемате никакви опасности, свързани с пари. Неприятности ще имате, в случай че теглите кредите, без авансово да се запознаете с всички условия. Не прибързвайте при сключване на дълготрайни документи, а деликатно проучвайте и търсете препоръките на хората към вас.

Асцендент Близнаци

Сатурн е Стрелец ще се отрази отрицателно на вашата любовна връзка. Възможно е в този 2-годишен интервал да се отдалечите с колегата. Ако обаче намерите излаз от компликациите и не прекалявате с драмите, по-късно връзките ви ще станат доста по-стабилни и мощни.

 Зодии

Асцендент Рак

През идващите 2 години от вас ще се изисква да бъдете по-организирани и надеждни. От това ще зависи дали ще се издигнете в кариерата или дълго време ще стоите без работа. Колегите и началниците ще изискват от вас да довършавате започнатите планове и да бъдете по-отговорни.

Асцендент Лъв

Периодът ще е отличен за обвързаните, само че в случай че вършиме опити за зачеване, идващите 2 години няма да са най-сполучливият миг за задачата. Ако неотдавна имате връзка, тя ще става по-сериозна с времето, само че в случай че към момента нямате сътрудник до себе си, е доста евентуално да сте самотни през идващите години.

Асцендент Дева

През идващите 2 години връзките ви със фамилията и изключително с майка ви ще се изострят. Самите вие няма да изпитвате огромно предпочитание за другарство с роднините си, като ще предпочитате да пътувате. Периодът обаче ще е отличен за вашата кариера, като ще покорите огромни върхове в професионално отношение.

Асцендент Везни

С представителите на този асцендент общуването ще е много мъчно. Сатурн в Стрелец ще основава трудности пред контактите ви, само че това никога не би трябвало да ви отхвърля. Опитайте се да задържите хората, на които държите, като ги посещавате по-често или им пишете. Ако не съумеете да запазите връзката си в този момент, в бъдеще изцяло ще се отдалечите.

Асцендент Скорпион

Позицията на Сатурн в Стрелец ще ви научи по какъв начин да се отнасяте към парите си. Ако сте склонни да харчите, без да се замисляте, през идващите 2 години ще получите тежки, само че скъпи уроци по този въпрос. Докато Сатурн е в тази позиция, ще се научите вярно да разпределяте и управлявате финансите си.

 Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

Асцендент Стрелец

Егото ви ще порасне доста през идващите 2 години. От една страна, хората ще се по-склонни да виждат единствено хубавите ви страни, а от друга - възможностите ви да ги изявявате няма да са по никакъв начин малко. Опитите ви да имате мечтаната фигура, по какъв начин и останалите промени с външния ви тип, ще са изцяло сполучливи.

Асцендент Козирог

През идващите 2 години ще имате потребност по-често да оставате сами. Интересът ви към логика на психиката и техники за медитация ще е по-силен от нормално. Периодът отвратя пред вас благоприятни условия за пътешестване в чужбина, само че мъчно ще се адаптирате към тази смяна.

Асцендент Водолей

Сатурн в Стрелец ще изпита приятелите в живота ви. Възможно е някои от тях да изоставен живота ви вечно, само че е допустимо и остарели другарства още веднъж да се възродят. От вас се изисква да преследвате старателно задачите си и да не спирате да мечтаете.

Асцендент Риби

Бъдете деликатни, в случай че би трябвало да стартирате нова работа или да стартирате нов бизнес. Моментът не е изключително подобаващ за сходна активност. През идващите 2 години ще имате мощни конфликти с авторитетни фигури както на работното място, по този начин и в фамилната среда.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР