От 16 до 18 май залите на Интер Експо Център

...
От 16 до 18 май залите на Интер Експо Център
Коментари Харесай

В рамките на три дни: Булмедика/Булдентал събра над 13 400 специалисти

От 16 до 18 май залите на Интер Експо Център бяха непокътната територия за медицината и денталната медицина
Още по-мащабно, изпълвайки три изложбени зали, тазгодишното издание на ревю Булмедика/Булдентал още веднъж събра експертите и опериращите в областта на опазването на здравето. Професионалистите се срещнаха с най-новите артикули, трендовете и опциите, които новите технологии дават на модерната медицина и дентална медицина. Изложението се организира от 16 до 18 май в Интер Експо Център и събра дружно 13 497 експерти и посетители.
Форумът предложи опция за среща на експертите и едни от водещите компании в бранша и още веднъж построи сполучлива платформа за основаване на професионални и бизнес контакти. Присъстващите имаха опцията да се срещнат с експонатите, които бяха показани от над 200 изложители. Свои щандове разположиха компании от 20 страни - България, Англия, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Полша, Унгария, Латвия и Словения. Всички те показаха над 250 новаторски продукта, показвайки високотехнологичното бъдеще на бранша.
Съпътстващата стратегия засегна настоящи въпроси
Изложбените и конгресните зали на Интер Експо Център бяха „ завладяни “ и от богатата съпътстваща стратегия. Семинари, демонстрации и презентации засегнаха настоящите трендове в лекуването, най-новите артикули, предварителната защита на разнообразни болести и публичната сигурност. Националната пациентска организация (НПО) организира скринингова акция за хепатит С, премерване на кръвна захар, холестерол и кръвно налягане, болести на щитовидната жлеза.

Интереса на посетителите предизвика Медицинският лицей „ Йорданка Филаретова “. Лекторите засегнаха поредност от значими тематики, измежду които гръбначно-мозъчните контузии и рехабилитацията им, образната диагностика при хипо- и хипердонтии, систематични възпаления и имунологична диагностика и други. „ Продължавайте в същия позитивен дух “, пожелаха на Булмедика/Булдентал представителите на Националната асоциация „ Диабет, предиабет и метаболитен синдром “. През трите изложбени дни организацията извършваше проучвания за диабет вид 2 и оферираше премерване на разнообразни витални индикатори.
Форум „ Мама и бебе 2018 “, който бе отдаден на тематиката „ Бременност и раждане без боязън “, засегна раждането, майчинството и многочислените въпроси, на които бъдещите майки търсят скъпи отговори. На дневен ред съпътстващата стратегия изведе актуалните способи за диагностика и терапия в онкологията, пулмоналната хипертония при дамите, приложението на плазма технологиите в дермокозметиката, както и демографските мегатенденции и задачата на денталните експерти. На специфична среща на зъботехниците бяха изведени новите трендове в бранша.
Присъстващите се срещнаха с отзивчивия Гари – кучето избавител на човешки животи. Той потвърди, че с уменията си четириногите любимци, минали особено образование, са главно звено във всяка избавителна работа по света. Събитието бе проведено от Българския червен кръст.
Изпълнени със наличие
Магията на технологиите и нововъведенията извърши залите на Интер Експо Център. Над 250 на брой, посредством тях бяха показани опциите на високите технологии и непрестанния блян на експертите за развиване на бранша за оптималното лекуване на пациента и възстановяване на публичното здраве. Сред новостите в региона на медицината бяха инсталация и технологии за гинекологията, кардиологията, физиотерапията. Акцент бе подложен и върху динамичния бранш на естетичната медицина, софтуерите за ръководство, както и върху най-новите артикули за лекарския кабинет.
Секторът на денталната медицина притегли експертите с оферти от сферата на зъболечението, зъботехниката, денталното съоръжение, инсталация и обзавеждане. Изложителите показаха най-новите решения в ендодонтията, ортодонтията и естетичната медицина. Сред тазгодишните акценти бе имплантологията. На щандовете посетителите откриха дентални импланти и имплантни системи, пиезокерамични апарати, технологии за слагане на импланти и други. Разнообразни бяха предложенията в секторите за орално здраве и оралната хигиена.

Пет ваучера
За шеста поредна година Булмедика/Булдентал раздаде на посетителите обичайните пет ваучера, всеки на стойност 2000 лева В последния ден на ревюто, 18 май, в наличието на комисия, бяха изтеглени имената на петима експерти, посетили ревюто и попълнили анкетна карта. С ваучерите те могат да закупят техника и консумативи от компании изложители на Булмедика/Булдентал 2018.
За 52-ри път Булмедика/Булдентал сътвори атмосфера, доказвайки, че за всеки от бранша е значимо да резервира в своя график дните, през които се организира ревюто.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР