От 15 януари (понеделник) новите епизоди на Черешката на тортата“

...
От 15 януари (понеделник) новите епизоди на Черешката на тортата“
Коментари Харесай

Интригуващи нови участници щурмуват Черешката на тортата

От 15 януари (понеделник) новите епизоди на „ Черешката на тортата “ ще изненадат с извънредно колоритни участници, любопитни предписания и емоции, гарнирани с забавни истории и доста положително въодушевление. В продължение на пет седмици всяка делнична вечер в 20:00 ч. популярни персони със пристрастеност към храната ще отварят домовете си за феновете на NOVA. Кой ще завоюва плакета, ще реши строгият, само че обективен началник Иван Манчев.

С доста хъс и сила в кулинарното риалити ще се впуснат световноизвестна ясновидка, звезда в баскетбола, една от най-красивите телевизионни водещи, надарени артисти и изпълнители. В борба за успеха феновете ще видят още един от най-желаните мъже, известен дизайнер и прочут подражател . Дебют в предаването ще направи и ослепителна дама, претърпяла тежка персонална загуба. В гореща конкуренция ще се впуснат още участници от разнообразни сезони на кулинарния формат „ Hell’s Kitchen България “.

Следващата седмица в Черешката на тортата “ за успеха ще се борят двама реализатори, политик и хора, които боравят чудесно с думите. С вкусни изкушения и същински творби на изкуство в борбата за плакета на началник Иван Манчев се впускат рапърът Боро Първи, някогашният министър на туризма Николина Ангелкова, журналистът Мирослав Димитров, поп фолк певицата Мария и преводачът Мариана Хил. Всяка делнична вечер ще бъде кулинарно-артистичен празник със звездни участници. Не пропускайте новите епизоди на “Черешката на тортата “ - всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР