От 15 май 2019 г. започва да се прилага регулация

...
От 15 май 2019 г. започва да се прилага регулация
Коментари Харесай

От 15 май: 19 евроцента на минута за разговор в ЕС и 6 евроцента за SMS

От 15 май 2019 година стартира да се ползва регулация на цените на интернационалните повиквания и на късите текстови известия в границите на Европейския съюз. След тази дата цените на дребно за мобилни и закрепени повиквания от една до друга страна в Европейския съюз не би трябвало да надвишават 19 евроцента на минута, оповестява Българска национална телевизия.

Ценовият таван за малко текстово известие в границите на Съюза ще бъде 6 евроцента за известие, оповестиха от Комисията за контролиране на известията.

Новата регулация ще докара до понижаване на цените на интернационалните повиквания и късите текстови известия за българските клиенти. Максималните цени в български левове с Данък добавена стойност не следва да надвишават 0,445 лева на минута за повиквания и 0,14 лева на известие.

Ценовите ограничавания ще важат за цени за консуматори – физически лица.

Доставчиците на услугите, които ще трансформират прилаганите от тях цени за частни клиенти, следва да осведомят своите клиенти за това събитие, като разгласяват информация на страниците си в интернет и в магазините от комерсиалната мрежа, както и по различен подобаващ метод. Приложимите цени следва да се показват в сключваните самостоятелни контракти с консуматори.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР