От 15:30 часа днес ще има нов опит делото за

...
От 15:30 часа днес ще има нов опит делото за
Коментари Харесай

Гледат делото за шатрите на ресторант „Хоризонт“

От 15:30 часа през днешния ден ще има нов опит делото за шатрите на ресторант „ Хоризонт “ във Варна да бъде прегледано от Административния съд в морската столица.

Припомняме, съвещанието бе отлагано няколко пъти, а последния път не се състоя поради служебна ангажираност на вещото лице.

Moreto.net напомня, делото бе формирано по митинг на Районна прокуратура – Варна, с което се желае оповестяване на незначителност на Разрешение №1/18.01.2022 година на Гл. проектант на Община Варна, с което е позволено на „ Овърсайз - Хоризонт “ АД слагането на 10 бр. преместваеми обекти, ситуирани на територията на два поземлени парцела в Приморски парк, м. Салтанат, гр. Варна.

Припомняме, при започване на м. май тази година съдът назначи спомагателна съдебно-техническа експертиза по делото с преместваемите обекти на Хоризонт.

Допълнителните експертизи би трябвало да дадат отговор на въпроси, свързани с това, дали парцелите, в които са сложени преместваемите обекти, попадат в Зона А, според Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Вещото лице би трябвало да откри и по кое време са сложени въпросните преместваеми обекти.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР