От 14 май столичната топлофикация започва да отчита показанията на

...
От 14 май столичната топлофикация започва да отчита показанията на
Коментари Харесай

Столичното парно засича топломерите, първите надплатени суми ще се връщат от 15 юни

От 14 май столичната топлофикация стартира да регистрира показанията на уредите за дялово систематизиране, на чиято база ще се изготвят изравнителните сметки за топлинна сила за интервала май 2019 - април 2020 година, оповестиха от общинското сдружение в сряда.

Отчетът ще стартира от постройките, избрали " Топлофикация София " като топлинен счетоводител. Във всяка постройка на видно място ще бъдат сложени известия за двете дати за посещаване от инкасатор.

Заради епидемиологичната конюнктура в страната екипите ще носят маски, ръкавици и калцуни. Всеки представител ще се легитимира със служебна карта, допълниха от сдружението.

Дружеството напомня, че при неосигурен или отхвърлен достъп до топломерите на тези клиенти ще бъдат начислени сметки при цялостна мощ на радиаторите съгласно характерния разход на постройката. Потребителите могат да изискат корекции по изравнителните сметки, а крайният период за спомагателни доклади, възражения и рекламации е до 31 август. След тази дата не могат да се преработват изравнителните сметки.

Клиентите, които са с ежемесечен доклад на топломерите, ще получат още с майските си сметки сумите, които имат да получават поради надплатените сметки в интервала август 2019 – края на март 2020 година, допълват от компанията. Реално след 15 юни тези консуматори ще си получат парите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР