От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на

...
От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на
Коментари Харесай

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в границите на своя диапазон, откакто преодоляа психическата преграда от $50,000.

На 21 февруари сутринта BTC за малко даже се повиши до над $52,000, преди да се върне назад към долната граница на диапазона си при $51,500. Това придвижване имаше затихващ резултат върху други криптовалути , които преди този момент бяха на възходяща траектория, което евентуално демонстрира смяна в наклонността.

Една такава криптовалута, която демонстрира признаци на свръх платен, е Sui Network ( SUI ) съгласно седмичната топлинна карта на CoinGlass за показателя на относителната мощ (RSI).

Понастоящем Sui може да се похвали с най-високия дневен RSI на пазара, което алармира за забележителна опция за ликвидация при актуалните ценови равнища. Към момента на правене на публикацията Sui се търгува на цена от $1.67, отбелязвайки 53% нарастване за месец, само че със седмичен RSI от 78.6, което демонстрира условия на свръхпокупка.

Освен това тя демонстрира положение на свръх платен и на дневния, и на 4-часовия времеви фрейм, като показанията на RSI са надлежно 54 и 42.

Друга криптовалута, показваща обилни условия на свръх платен, е Frontier (FRONT). Със седмичен RSI от 77.64, FRONT понастоящем се търгува за $0.52, което отразява нарастване от 5% за седмицата все още на писане на публикацията.

Интересно е, че FRONT демонстрира удивително противоречие сред седмичния си статус и краткосрочните си индикатори. Освен дневния му RSI от 60, по-ниските времеви рамки демонстрират загуба на инерция, което допуска евентуално превръщане на наклонността.

За вложителите, които се стремят да вземат осведомени решения, разбирането и тълкуването на тези знаци за тренда е от значително значение за идентифицирането на евентуални благоприятни условия за покупка и продажба.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР