От 13:02ч днес до 13:01ч на 2 февруари – Това

...
От 13:02ч днес до 13:01ч на 2 февруари – Това
Коментари Харесай

Овни, днес ще се появи нова тръпка в живота ви

От 13:02ч през днешния ден до 13:01ч на 2 февруари – Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо.

Овен – Способността ви да импровизирате ще ви разреши да преодолеете затруднение. Инстинктите ви са изключително остри. Трябва да се погрижите за себе си, за връзките си и да компенсирате интервала на занемаряване. Новите стремежи ще накарат сърцето ви да желае да затанцува.

Телец – Личните ви подозрения ви изнервят. Би било добра концепция да признаете това, с цел да избегнете недоразумения или да откажете да проучвате нови благоприятни условия. Имате потребност от релаксираща среда, известно успокоение.

 жена

Близнаци – Трябва да овладеете малко напрежението към вас, защото бързо ви изморява. Някои външни спорове могат да ви забавляват, гледате ги в профил като театър, само че когато се извърнат против вас, въобще не ви харесва.

Рак – Чувствате се слаби. Не се съмнявайте в себе си и не се отхвърляйте от почивката, с цел да можете да започнете изначало. Избягвайте да взимате огромни решения през днешния ден. Бъдете по-селективни към хората към вас.

Лъв – Трябва да вършиме нещата, които от дълго време са отсрочени. Обърнете внимание на видимо дребните неща, само че тези, които би трябвало да се създадат. Ако продължите по този начин, тези дреболии могат да се трансфорат в огромни проблеми.

Дева – Знаете доста добре по какъв начин да бъдете потребни при всевъзможни условия. Вашата дарба да се мобилизирате, както и да мобилизирате другите е неоспорима. Знаете загадка, която не трябва да се споделя. Бъдете дискретни.

 жена

Везни – Не се оставяйте да бъдете доминирани от страстите си, помислете преди да действате. Вашата мощ е в способността ви да се възстановявате бързо. След неуспех или крах незабавно ставате и стартирате изначало.

Скорпион – Идва нова опция. Отделете време, преди да вземете решение и погледнете деликатно в тази нова посока. Вашият прочувствен живот е в светлината на прожекторите и мислите за създаване на непревземаема цитадела към любовния си живот.

Стрелец – Способността ви да се адаптирате бързо ви дава опция да останете на пътя и да продължите играта. Всъщност имате доста благоприятни условия да се организирате и да започнете нещата безпрепятствено.

Козирог – Преди всичко не бъдете упорити. Бъдете гъвкави и правете отстъпки. Това ще бъде потребно. Трябва да планирате работата си през днешния ден, с цел да сте сигурни, че не вършиме прекалено много неща едновременно. Изберете вашите цели.

 жена

Водолей – Ще ви би трябвало добра доза философия, с цел да стигнете до края на деня с убеденост, събитията се преплитат бързо и не постоянно са по ваш усет. Независимо от това, в случай че сте реактивни, ще можете да жонглирате с квадратни топки.

Риби – Във въздуха витае напрежение, само че вие ще го преодолеете интелигентно и бурята ще премине. Дишайте по-дълбоко, това ще ви помогне да намерите спокойствието, от което се нуждаете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР