От 11 до 13 март 2022 г. в град Шумен

...
От 11 до 13 март 2022 г. в град Шумен
Коментари Харесай

Добро представяне на спортен клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА

От 11 до 13 март 2022 година в град Шумен се организира първият за годината републикански шампионат в жанр лоукик, подготовка за международно и европейско състезание.

Домакините от С. К. „Шуменска крепост“ за следващ път се бяха погрижили за съвършената организация и брилянтното домакинство за всички участници.

В шампионата взеха присъединяване повече от 370 участника. Двубоите, които бяха извънредно оспорвани и забавни, минаха под съвършеното съдийство на едни от най -добрите рефери и съдии на България.

С.К. ЦСКА взе присъединяване със 7 бойци, които завоюваха следните медали:

1 златен – Благовест Май в категория до 75 кг юноши старша възраст.

2 сребърни – Алекс Димитров – юноши старша възраст до 75 кг и Моника Генова – девойки старша възраст до 48 кг.

3 бронзови – Виктор Ганчев в категория до 63,5 кг при мъжете, Еми Данова до 48 кг при девойките младша възраст и Виктор Емилов в категория до 71 кг при юношите младша възраст.

„Отборът ми се показа добре на фона на извънредно високата конкуренция. Съжалявам единствено, че няколко индивида отпаднаха в последните дни заради травми и болести. Всички се показаха добре, Благовест Май в категория до 75 кг при юношите старша възраст за следващ път потвърди, че е номер едно в категорията си във всички стилове и към момента чакаме да заеме мястото си в националния тим, където почтено би защитавал достойнството на България на европейския и международен кръг. Има още доста работа, тъй че продължаваме да работим на цялостни обороти и гледаме решително към идващите шампионати!“. съобщи старши треньорът на отбора ни Станислав Бахчеванов след надпреварата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР