От 10 до 14 юни ЕНЕРГО-ПРО организира провеждането на изнесени

...
От 10 до 14 юни ЕНЕРГО-ПРО организира провеждането на изнесени
Коментари Харесай

20 изнесени офиса консултират клиенти на ЕНЕРГО-ПРО

От 10 до 14 юни ЕНЕРГО-ПРО провежда провеждането на изнесени офиси в нови 20 обитаеми места. Този път експертите Обслужване на клиенти в компанията ще посрещат гости в мобилни приемни на територията на област Варна.

В първите два стадия на акцията за 2019 година екипите на ЕНЕРГО-ПРО посетиха общо 60 обитаеми места в областите Велико Търново, Габрово, Русе и Шумен. Бяха обслужени над 2000 клиента на компанията. Най-често употребяваната услуга, за която посетителите се обръщаха към представителите на ЕНЕРГО-ПРО, беше опцията да встъпят в договорни връзки на база добити парцели от покупко-продажба, по завещание или след доброволна подялба. Друга всеобщо търсена услуга беше даване на настоящи потребителски данни, което ще подсигурява на клиента ефикасна връзка с компанията при нужда.

Както и в предходните акции, в изнесените офиси през идната седмица в област Варна всички клиенти от 20-те обитаеми места още веднъж ще могат да употребяват разнообразни услуги на ЕНЕРГО-ПРО, без да се постанова да пътуват до потребителските центрове в регионалния град. Специалистите на компанията ще окажат подпомагане на всеки клиент в приемните по отношение на промяна титуляр на партида, присъединение на нов обект към електроразпределителната мрежа и други услуги, които не изискват заплащане в брой. Необходимо е клиентът да показа документ за идентичност и документ, удостоверяващ собствеността върху парцела, за който се отнася съответната услуга.

Графикът за повеждане на изнесените офиси в област Варна от 10 до 14 юни е оповестен на интернет страницата на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР