От 1 до 30 ноември, в рамките на проведени девет

...
От 1 до 30 ноември, в рамките на проведени девет
Коментари Харесай

МВР се отчете: Полицаи изпотиха с проверки над 400 шофьора във Видинско през ноември

От 1 до 30 ноември, в границите на извършени девет профилирани интервенции на територията на област Видин, униформените чиновници ревизирали 407 транспортни средства, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Извършен е надзор на 271 леки и 68 товарни автомобила, 34 ППС с животинска двигателна сила, 15 велосипеда, 13 селскостопански машини, три мотопеда, един мотоциклет и две електрически тротинетки.
От установените общо 81 неизправности на ППС, 40 били по осветителните системи и сигнализацията. Пътните служители на реда съставили 12 акта, 54 санкции по фиш и спрели от придвижване три пътни транспортни средства. Двама велосипедисти и деветима водачи на ППС с животинска двигателна сила били глобени за открити неизправности на велосипедите и каруците им.
В хода на акция „ Зима “ чиновници на бранш „ Пътна полиция “ - Видин са изготвили общо 16 наставления до стопаните на пътя (за премахване на дефекти на пътни настилки, сигнализация с пътни знаци и пътна маркировка, и възстановяване на уличното осветление). Към момента 11 от предписанията са изпълнени.
Видинските пътни служители на реда припомнят, че през зимата се усилват рисковете за пътни произшествия и приканват участниците в придвижването да се преценяват с изискванията и прецизно да съблюдават разпоредбите.
Активният надзор по пътищата в района ще продължи през целия зимен сезон.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР