От 0:00 часа тази нощ влязоха в сила обнародваните във

...
От 0:00 часа тази нощ влязоха в сила обнародваните във
Коментари Харесай

Кои бензиностанции в Русе със сигурност ще начисляват отстъпка в горивото от днес?

От 0:00 часа тази нощ влязоха в действие обнародваните във вторник текстове в Държавен вестник, отнасящи се до мярката от 25 стотинки отстъпка на литър гориво в бензиностанциите.

В Русе водачите ще могат да получат новата отстъпка сигурно в бензиностанциите на Лукойл и Шел, оповестява Дали по-малките обекти ще се решат на тази стъпка още първоначално или ще изчакат, занапред ще се разбере.

"Вече сме инструктирани да вършим отстъпката на клиентите физически лица против даване на дребния ваучър, сподели служителка в на бензиностанция на Лукойл в Русе.

"Лукойл резервира и досегашната остъпка от 5 ст на литър гориво, по този начин изгодата за клиентите на веригата ще е 30 ст. ", пресметна водач, който зареди колата си единствено за 20 лева, едвам му угасне алена лампа на таблото. "Ще изпълня резервоара на следващия ден заран, с цел да се възползвам от отстъпката ", сподели той.

При обслужване на бензиностанция, с цел да получи отстъпката, потребителят би трябвало да показа ваучър на автомобилното средство, което би трябвало да бъде от категория L или M1, припомнят от Национална агенция за приходите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР