Осветлението на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“ ще е

...
Осветлението на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“ ще е
Коментари Харесай

Радост за Локо София: Осветлението ще е готово за Ботев Пловдив

Осветлението на стадион „ Локомотив “ в столичния квартал „ Надежда “ ще е готово през идната седмица, научи „ Мач Телеграф “. Дългоочакваният от всички последователи, футболисти и ръководители в клуба, миг наближава и ще е приключен надалеч преди края на август, каквито информации излязоха.

В края на идната седмица Локо София приема Ботев Пловдив, а дуелът е плануван за 18:30 часа, когато към момента по всяка възможност няма да се стигне до използването на прожекторите. Всичко към този момент е квалифицирано и направено като само би трябвало да се извади позволение от общината за потреблението на осветлението и по-късно да бъде лицензирано от БФС. Всички документи би трябвало да бъдат изрядни до срещата с Ботев Пд, тъй като след нея ще станат ясни часовете на мачовете от идващите кръгове в efbet Лига.

В управлението на Локомотив се надяват, че това ще се случи и няма да има спънки, които да забавят процеса. По всяка възможност столичните „ железничари “ ще одобряват адашите си от Пловдив на чисто ново осветяване, а дуелът ще се изиграе на 13 август.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР