Освен във всички аудио и музикални апликации, колекцията от подкасти

...
Освен във всички аудио и музикални апликации, колекцията от подкасти
Коментари Харесай

Подкастите на Капитал са вече и в Storytel

Освен във всички аудио и музикални приложения, сбирката от подкасти на " Капитал " и " Икономедиа " към този момент е налична и в платформата за аудиокниги Storytel. Те включват разнообразни поредици: седмичен подкаст с разбор на най-важните събития, бизнес изявленията, диалози с специалисти за зелената стопанска система, за препоръки от сполучливи бизнесмени, технологии и други Партньорството сред " Икономедиа " (фирмата-издател на " Капитал " и " Дневник " ) и Storytel се чака да способства за разширението на наличието на платформата за аудиокниги, както и да направи подкастите на медиата още по-достъпни. В момента те са налични в Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud, Гугъл Podcast, YouTube и в уеб страницата capital.bg.

" Нашата аудитория и тази на " Капитал " много се покриват и няма нищо по-естествено от това нашите клиенти да намират обичаните си подкасти в Storytel и да слушат, без да сменят платформата ", разяснява съуправителят на Storytel в България Лиза Василева. От години " Капитал " пък се концентрира върху развиването на цифровото наличие и партньорството със Storytel значи по-широка публика за ауиопродуктите.

" Избрахме да партнираме със Storytel, тъй като търсехме стратегически сътрудник, кадърен да способства за по-голямото разпространяване на аудио наличието ни - в този момент подкастите ни, а в следствие и новите аудио формати, които създаваме ", разяснява шефът " Дигитален бизнес " в " Капитал " Мария Тойчева.
Как да слушаме подкастите в Storytel
Най-лесният метод да намерите подкастите на " Икономедиа " в Storytel е като изберете графа " Подкасти " най-долу в уеб страницата и след това изберете коя подкаст поредност желаете да слушате. Друг вид е да. Можете да слушате:
Реклама
Седмичен подкаст, в който публицистите на " Капитал " описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор

Поредица от диалози с изявени водачи със обществена ангажираност, които се изправят самоуверено против провокациите на днешния свят и дават своите препоръки.
Реклама
Месечен видео подкаст за резистентен бизнес, чиста сила, зелени политики и климатични промени

Разговори за революционни хрумвания и технологии, които движат обществото и бизнеса.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР