Освен това, продължи Шолц, Путин използва глада и енергията като

...
Освен това, продължи Шолц, Путин използва глада и енергията като
Коментари Харесай

Шолц обяви Германия за ”освободена” от зависимостта от руския газ

Освен това, продължи Шолц, Путин употребява глада и силата като оръжия. " Тази Русия на Путин към този момент не е благонадежден търговски сътрудник. Той се надяваше да успее да ни изнудва, като спре подаването на газ. Но той направи неточност и там (....)

 

Заедно ще преживеем зимата. Газ тече от Франция към Германия за първи път от седмица, ВПГ терминалите се уголемяват бързо, има нови контракти за доставка, краткотрайното продължение на употребата на нуклеарните централи и краткотрайното връщане към въглищата оказва въздействие. И макар тези решения държавното управление остава твърдо в заявените от нас цели за климата “, акцентира още немският канцлер.

 

Шолц е " извънредно признателен " за напъните, положени от доста жители за икономисване на сила.

 

Високите цени на силата въпреки всичко са " тест ". Затова е ясно: " Цените би трябвало да паднат ". Дискусиите по този въпрос са тематика на идната среща на върха на държавните и държавните ръководители на Европейски Съюз в Брюксел този следобяд. Тя ще се концентрира по-специално върху енергийни въпроси, като противоречивото искане за таван на цената на газа. Шолц предизвести за рисковете от сходно ограничаване на цените. " Въпреки това, политически избраната горна граница на цените постоянно носи риск производителите по-късно да продадат продукта си другаде – и в последна сметка ние, европейците, няма да получим повече газ, а по-малко “, изясни водачът на кабинета в Берлин.

 

Шолц акцентира, че Европейски Съюз би трябвало да се координира тясно с други огромни консуматори на газ като Япония и Корея, " с цел да не се конкурираме между тях ". В същото време би трябвало да се разиска и рационална цена с производителите. " Убеден съм, че страни като Съединени американски щати, Канада и Норвегия, които са солидарни с Украйна, имат интерес силата да не стане недостъпна за Европа “, сподели той.

 

Той назова съветския " гнет от бомби и ракети " " акт на обезсърчение - тъкмо като активизирането на мъже за войната ". Украйна ще се отбрани сполучливо. " И ние ще ги поддържаме – до момента в който е належащо “. За тази цел Германия ще образова цялостна украинска бригада с до 5000 бойци до пролетта, разгласи Шолц.

 

По думите му съветският президент Владимир Путин жестоко и безконтролно заплашва света с потреблението на нуклеарни оръжия. " Той желае да посее боязън, да раздели и сплаши. Той спекулира с нашата уязвимост. Но бърка. Ние не сме слаби  Нашите световни съюзи са по-силни и по-живи от всеки път. Путин няма да реализира военните си цели “, безапелационен бе Шолц.

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР