Освен това, Израел ще отказва визи на представителите на ООН

...
Освен това, Израел ще отказва визи на представителите на ООН
Коментари Харесай

Скандалът се разраства: Израел ще отказва визи на представителите на ООН

Освен това, Израел ще отхвърля визи на представителите на Организация на обединените нации поради позицията на Гуретиш, съобщи непрекъснатият представител на Тел Авив в международната организация Гилад Ердан пред военното радио Galei Tzahal, представен от ТАСС.

" Вече отказахме виза на зам.-генералния секретар на Организация на обединените нации по филантропичните въпроси Мартин Грифитс ", добави Ердан и означи, че е " пристигнало време да се даде урок на представителите на Организация на обединените нации ".

" Няма да се срещам с генералния секретар на Организация на обединените нации. След 7 октомври няма място за уравновесен метод. " Хамас " би трябвало да бъде заличен от лицето на Земята ", съобщи израелският външен министър в обществените медии по-рано. 

Говорител на външното министерство в Йерусалим удостовери, че срещата е анулирана.

Това е разследване на острите рецензии на Гутериш против офанзивите на Израел по линията Газа, осъществени в отговор на нападението на палестинското ислямистко придвижване " Хамас " против еврейската страна от 7 октомври.

Генералният секретар на Организация на обединените нации сподели, че при офанзивите против линията Газа са позволени " явни нарушавания на интернационалното филантропично право " и ги дефинира като " групово наказване " за палестинците. В своя тирада генералният секретар на Организация на обединените нации сподели още, че е " значимо да се признае също, че нападенията на " Хамас " не се случиха във вакуум. Палестинският народ беше подложен на 56 години задушаваща окупация ".

При нападението си, почнало на 7 октомври, бойци от придвижването " Хамас ", което ръководи линията Газа, избиха над 1400 души в Южен Израел и взеха към 220 заложници, напомня ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР