Освен талантлив актьор, се оказва, че Том Ханкс е и

...
Освен талантлив актьор, се оказва, че Том Ханкс е и
Коментари Харесай

Когато Том Ханкс не се притеснява да разобличи филмовата индустрия

Освен надарен артист, се оказва, че Том Ханкс е и талантлив публицист. Не доста прочут факт за него е, че през целия си живот е писал, " под една или друга форма ". През 2017 година излиза сборникът му с разкази Uncommon Type, който е продаден допълнително от 234 000 копия в Обединеното кралство. Сега артистът издава нова книга, този път разказ от цели 448 страници, в които той не се тормози да разобличи филмовата промишленост.
 След 35 години брак - влюбен ли е още Том Ханкс в брачната половинка си Рита Уилсън
Влюбен ли е още Том Ханкс в брачната половинка си

И след 35 години брак

Том Ханкс признава, че написването на The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece е един тип " освобождение от безкрайния напън " на правенето на филми и както и бихме предположили, е въодушевено от личната му кариера. Актьорът признава, че работата по снимането на филм даже може да убие удоволствието от работата. " Понякога просто би трябвало да намерите друга причина, с цел да разпалите въображението си ", споделя Том Ханкс пред BBC.

Той издава също, че е почнал да написа романа си още през 2018 година, като е употребявал времето сред филмите. " Пишех където и да бях, пишех в самолети, пишех вкъщи, пишех на отмора, пишех в хотелски стаи, пишех през дългите уикенди, когато не работех. "

По думите на артиста " не е почтено ", че книгата му е била оповестена без да е минала през нормалния развой на отменяне от издателите, до момента в който други писатели нямат подобен шанс и би трябвало да се борят. Но той не се извинява за това и не се жегва от обстоятелството, че критиците не се изричат ласкаво за романа му.

Всъщност The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece споделя за основаването на многомилионен супергеройски екшън филм, чийто режисьор е екстравагантен, а основният артист е пакостник на снимачната площадка, който непрестанно прекъсва и забавя фотосите.

Доста от моментите, разказани в книгата, Том Ханкс е взел от персоналния си опит и държи да означи, че " не всеки е в най-хубавата си форма всеки ден на снимачната площадка ".

" Имах сложни дни, пробвайки се да бъда експерт, когато животът ми се разпадаше по повече от един метод и условието към мен в този ден бе да бъда занимателен, обаятелен и любящ - а това беше последният метод, по който се усещах. "

В The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece Том Ханкс прави препратки към артисти, които са " плачливи бебета ", душевен нестабилни, алкохолици и наркомани. Не икономисва и споровете.

В романа си Том Ханкс загатва даже и Aston Villa, футболният тим от британската Висша лига, който поддържа. Но за разлика от сътрудниците си Райън Рейнолдс и Роб Макелхени, които получиха Wrexham през 2020 година, той няма желание да купува обичания си тим.
 Първи филмов откъс на новия филм на Уес Андерсън Asteroid City
Космическа опасност в новия филм на Уес Андерсън

Скарлет Йохансон е в една от основните функции

А когато го питат за мнение кой артист би трябвало да се превъплъти в идващия Джеймс Бонд, Ханкс е безапелационен, че това е Идрис Елба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР