Освен морбили в България шета и епидемия от пропаганден кретенизъм.

...
Освен морбили в България шета и епидемия от пропаганден кретенизъм.
Коментари Харесай

Към пропагандистите с IQ 80: В Европа ли сте или в 16-та република на СССР?

Освен морбили в България шета и зараза от агитационен кретенизъм. Забелязват се патологични проявления на това изключително заболяване, само че медицината е безсилна да се оправи. Срещу него ваксина няма открита, няма открита… Без пари всичко е на вятъра – казвали античните римляни. (Absque argento omnia vana!) Без доста пари, - биха допълнили българските политици.

Да минем към тематиката. Тя се събира в три думи: новичок, казачок и дурачок. Все отново е редно да бъде пояснено. Румен Петков, Тихомир Стойчев, ген. Тодор Бояджиев и сходни на тях, обикалят малките екрани с цел да обяснят на популацията, че има нещо доста мътно към отравянето на предприемача Емилиян Гебрев. Самият той бил много подозрителен, тъй като нали, търговия с оръжие, Украйна и така нататък Даже не било несъмнено дали изобщо е токсичен или се пробутва някаква тайнственост, с цел да бъдат набедени прогресивните съветски секрети служби. Петков си тества сарказма върху някакви алхимици, които плещели нелепости във връзка отравянето. Петков се държи като човек, който е изпил няколко водки на закуска с съветски сътрудници в Москва и малко е паднал от стола…

Ген. Тодор Бояджиев напряко се изсмя на английските служби, тъй като били се изложили крепко с историята " Скрипал " и Новичок. Освен това ги светна, че в навечерието на огромни събития (изборите в Русия, например) такива „ остри мероприятия “ не се правели. Би трябвало Тодоров да е наясно откакто е работил толкоз години с съветските служби, само че не е. Ще поясня по-долу.

Тихомир Стойчев пък наговори куп нелепости, само че със сериозен тип, което не е напълно елементарно, в случай че се замислите.

Силно впечатли една от изявите на основния прокурор Сотир Цацаров. Като един същински почитател на Мичурин той разкри, че руколата е доста комфортна салата за осъществяване на " мокри поръчки ", което си е научно изобретение, откъдето и да го погледнете.

Още не стихнали подигравките към Лондон, английските служби и дипломат Ема Хопкинс в пеевски медии, дежурните анализатори подхванаха и краварите – тоест американците. Те, видите ли, ни скроили подъл номер с разкритието, че някой трансферира стотици милиони от Венецуела през българска банка. Не стига това, ами дипломат Ерик Рубин, като се изключи че уведоми обществено премиера, основния прокурор и шефа на ДАНС за вероятната спекулация, само че се срещнал и с гуверньора на Българска народна банка. Ужас! - вият анализаторите, Вашингтон ни има за своя колония (САЩ в никакъв случай не са имали колонии…), което е супер безочливо. Не загатват нищо за интервала, когато бяхме Задунайска губерния и 16-та република. Щото по този начин така е вярно, съгласно тях.

На всичкото от горната страна някакви журналя от БиБиСи създали следствие за боевете с кучета и залаганията, в което наш хубавец се оказал в центъра на незаконната спекулация. Оказа се че основният секретар на Министерство на вътрешните работи какмубешеимето не знаел нищо. А щом той не знае, значи ни злепоставят, нали?

Как да не полудее човек. Живеем си нехайно и щастливо на острова на стабилността на Балканите и внезапно някакви чужденци стартират да ни вадят кирливите ризи. Че са кирливи знае всеки, само че за какво те ще ги вадят. Нали си имаме служби и прокуратура, които, съгласно самите тях, работят съвършено. И нали те са отворили очите на партньорските служби, а не назад. Каза го самичък министър председателят. Ползват се и с голямо публично доверие - цели 6-8%!

За какво въпреки всичко става дума. Специалният отдел на ГРУ (Главно разследващо ръководство на Генщаба на Руската армия) се занимава със специфични задания. В техния набор влиза и диверсионна активност на територията на други страни. Когато се наложи. Периодично се постанова. Какво влиза в термина диверсионна активност всеки може да си отговори. Достатъчно е да се спомене, че още в средата на 30-те години ген. Судоплатов е основал така наречен 4-ти отдел на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР), който правил „ остри мероприятия “ или казано по-простичко – ликвидирал тези, които пречат на властта. На власт бил Сталин. Ликвидирали ги по разнообразни способи. Судоплатов да вземем за пример персонално провел убийствата на политици като Евгени Коновалец и Лев Троцки. В своята книга „ Разузнаването и Кремъл “ Судоплатов написа, че една от основните цели била да се организират интервенции в навечерието на значими дати, с цел да се показва силата, волята и непоколебимостта на Кремъл да санкционира предатели, политически съперници или идеологичеки съперници. Простичко и ясно. Нещата през днешния ден не са доста по-различни. Новичок е едно от новите неща в тази работа.

Дали английските служби са толкоз обикновени, колкото ги изкарват нашите специалисти не знам, само че е известно, че са в Топ 3 и са едни от най-старите и сполучливите, изключително по линия на анализите. Освен това те са в основата на основаването на американското Централно разузнавателно управление на САЩ и израелската МОСАД. Това прави непотребен коментарът на запасняка Бояджиев, че съветския шпионин Сергей Скрипал е изменник, тъй като минал на страната на британците. Ким Филби обаче, който от Лондон минал към Москва е воин.

На пръв взор наподобява необичайно, че множеството малките екрани по всеки сходен мотив вадят на екран едни и същи овехтели специалисти от ерата на Държавна сигурност. Само че дали в действителност е необичайно, като се има поради, че тези, които имат въздействие или даже имат някои от тези малките екрани са свързани и до ден сегашен точно с съветските секрети служби, включително и ГРУ. Няма да ги посочваме, с цел да не им се карат началниците в Москва, че по този начин елементарно сме ги разкрили...

Освен това е смешно отявлени съветофили като въпросните о.з. специалисти да хвалят като ромски врачки съветските служби и Кремъл, а децата и внуците им да учат и живеят в загнилия Запад... Да бяха си купили по една дача в Подмосковието, а те настроили в Нй Йорк, Италия, Англия, Гърция...

Българският народ е споделил своята дума и по тази причина сме членове на НАТО и Европейски Съюз, а не на някакъв евразийски план или нов Съюз на съветските социалистически републики. Да, пътят не е лек, само че да не забравяме какви лъжци, полицаи с IQ към 80 и крадците се въртят из властта. Те са причина два и половина милиона българи да изоставен родината. И още напущат, тъй като:

Брутния вътрешен артикул на Русия за 2018 година е 1,6 трилиона $. На Съединени американски щати за същата година – 20,8 трилиона $. Руският Брутният вътрешен продукт се пресмята в щатски долари, а не в рубли – сами се сетете за какво.

По някои данни вложенията на руснаци в американски банки са към 800 милиарда $. 100 милиарда $ е платило съветската страна, с цел да има американски скъпи бумаги.

Брутният вътрешен продукт на глава от популацията:

Русия – 10 608 $

Съединени американски щати – 60 202 $

Германия 50 130 $

Франция 43 000 $

Англия 41 310 $ и така нататък

По данни на съветските институции в Съединени американски щати живеят над 300 000 руснаци. В Германия руснаците са към 250 000 души, а от някогашния Съюз на съветските социалистически републики – към 670 хиляди.

Около 40 000 души от целия свят всеки ден идват в Съединени американски щати за да останат там.

Да, животът не се мери единствено с пари, работа и учене.

Цитираните статистики изясняват претекстовете. Към кои резултати е редно да се стремим като нация и страна?

Българите постоянно са имали и ще имат почитание и благодарност към Русия за това, което е направила през 1877-1878 година. Тези усеща не зависят от политиците и полицаите клишета от 50-те години в главите. Симпатията и възприятията са към съветския народ - с цялата му палитра от етнически и религиозни съставки. Обитателите на Кремъл са напълно обособена работа. Тайните служби, подмолните афери и поръчковите убийства - също. Те нямат нищо общо с уважението ни към съветската просвета, история, просвета и изкуство. Да се прикриват далавери и откровени закононарушения зад маската „ безконечната дружба “ е цинизъм. Да оправдаваш опитите да се правят престъпни действия против българи на българска територия е изменничество. Не единствено от съветски служби несъмнено.

Цивилизационният избор към НАТО и Европейски Съюз с изключение на всичко друго значи и преданост.През вековете царете и народът ни са били изправяни доста пъти пред сложен избор. Невинаги сме били умни и далновидни, по тази причина сме плащали и ужасна цена. Няма потребност лайкучки с промити мозъци да ни пробутват непозната агитация по толкоз първичен метод. Не сме империя, не зависят от нас международните каузи, по тази причина би трябвало да сме гъвкави и съобразителни.

В 2019 година да се държиш като 16-та република в Съюз на съветските социалистически републики е патологично заболяване на нервната система и мозъчната активност.

Намесата на непознати служби и държавни управления в нашите батаци е извънредно закъсняла. Те могат да бъдат упреквани, че години наред знаят за корупцията по върховете у нас знаят за зависимостите на прокуратура и служби от политици и откровени мафиоти, само че не направиха нищо да оказват помощ на българското общество да се оправи с тези уродливости.

Защитниците на съветските служби в едно са прави – става дума за експерти. Но би трябвало да са наясно и за друго, че тъкмо поради това Москва не би трябвало да разчита на такива елементарници като тях да популяризират Русия. Ефектът постоянно ще е противоположен. И в случай че въпреки всичко Кремъл разчита на екземпляри като тези, това изяснява за какво се е сринала руската империя и социализЪма въобще…

Д-р Димитър Попкутуев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР