Освен мегазвездата Мохамед Салах, капитанът на Реал“ Серхио Рамос контузил

...
Освен мегазвездата Мохамед Салах, капитанът на Реал“ Серхио Рамос контузил
Коментари Харесай

Рамос контузил и вратаря Кариус

Освен мегазвездата Мохамед Салах, капитанът на „ Реал “ Серхио Рамос контузил тежко и Лорис Кариус, стража на „ Ливърпул “. Вратарят е получил „ визуално-пространствена дисфункция “ в резултат на удара, който бранителят му нанесе две минути преди първата от фрапантните неточности на германеца във финала на Шампионската лига. Заради тях „ Реал “ победи с 3:1 и сграбчи трофея за трета поредна година.

Увреждането на Кариус може да бъде причина за представянето на му в злощастния за мърсисайдци дуел в Киев. Поне по този начин се твърди в формалното изказване, което разпространиха експерти от Масачузетската основна болница, в която стражът се е изследвал.

Самият вратар не получи нито нарушаване, нито бе прегледан от лекарския щаб на „ Ливърпул “, откакто бе ударен от Рамос при един корнер в интерес на „ Реал “. Две минути по-късно германецът подари топката на Карим Бензема за първия гол на „ белите “. В 83-ата Кариус направи и втората си неточност, откакто изпусна кълбото след удар от на Гарет Бейл.

„ Вратарят е получил мозъчно разтърсване по време на дуела, игран на 26 май година – гласи част от изказването, публикувано от доктор Рос Зафонте и доктор Ленор Хърджет. – Остатъчните признаци на Кариус и обективните признаци ни карат да предположим, че е била налице визуално-пространствена дисфункция, настъпила директно след случая. Възможно е това да повлияе върху представянето му… “

Немският вестник „ Билд “ прецизира, че 26 от направените към 30 теста за разтърсване на стража са били позитивни.

След тази вест почитатели на „ Ливърпул “ приканиха в обществените мрежи финалът в Шампионската лига да бъде преигран, което няма по какъв начин да се случи.

Кариус е втора жертва на Рамос във финалния мач. Още в първото полувреме Салах, огромната звезда на „ Ливърпул “, бе заменен наложително след „ РАМОСното мятане “, приложено от бранителя. В следствие стана ясно, че нападателят е с извадено рамо.

Снимка: Instagram
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР