Освен коронавируса у нас, в България, има още един вирус,

...
Освен коронавируса у нас, в България, има още един вирус,
Коментари Харесай

Павел Поппандов: У нас освирканите не си тръгват

" Освен ковид у нас, в България, има още един вирус, който не убива физически, убива вярата и те прави нравствен мъртвец ".

Това сподели пред БНР артистът Павел Поппандов.

„ Ако мен ме освиркат на зрелище или на прожекция на филм, в който вземам участие, аз съществено ще се замисля какво върша, тъй като по този метод аз влача целия театър, целия филм и това рефлектира върху моите сътрудници. Ако ме освиркат повторно, да не дава Господ трети път – това значи, че би трябвало да си сменя специалността. Просто не би трябвало да се появявам нито на сцената, нито на екрана. За огромно страдание обаче това не става у нас “, съобщи артистът в предаването „ 12+4 “.

„ В интерес на персоналния кяр и солунската митница се погазват всевъзможни обети, всевъзможни морални правила, прекрачват се всевъзможни граници, без да се замислиш какви последици може да има това за този народ, който те е пратил там, даже за твоите близки. Дори не си задава въпроса какви кармични последствия може да има той “, разяснява Поппандов.

Запитан коства ли си човек на изкуството да декларира своята гражданска позиция, откакто толкоз малко зависи от жителите, артистът отговори: „ Разбира се, че си коства, другояче не си жител, другояче си никой. “

„ Има паметни дни в нашата история, които изискват да замълчим и да отдадем нужната респект на тези, които са ги създали значими за българската история. Това, за огромно страдание, не се случва “, разяснява Поппандов по отношение на деянията на поругаване на вчерашния празник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР