Освен коронацията на крал Чарлз, вчера в кралското семейство имаше

...
Освен коронацията на крал Чарлз, вчера в кралското семейство имаше
Коментари Харесай

Вчера Арчи стана на 4! Ето как Меган и Хари отпразнуваха рождения му ден въпреки коронацията

Освен коронацията на крал Чарлз, през вчерашния ден в кралското семейство имаше още един мотив за празнуване, който за първи път не беше маркиран от останалите кралски особи. Синът на Хари и Меган стана на 4 години, само че не бе поздравен нито от Кейт и Уилям, нито от дядо си Чарлз. Може би са извинени до някаква степен поради историческия ангажимент, на който участваха, само че въпреки всичко остава необичайно, че рожденият ден на дребния Арчи не бе упоменат въобще тази година.

Арчи остана в Лос Анджелис дружно с Меган и сестра си Лилибет, до момента в който Хари " прескочи " небрежно до Лондон за коронацията и си потегли незабавно след събитието.
                             

Източници, близки до Меган и Хари разкриват, че рожденият ден на Арчи е бил в стеснен фамилен кръг, без непотребна помпозност и показност. Семейството е решило да чества вкъщи, а Меган сама е направила лимонова торта за рождения ден на сина си. Дори е употребила лимони от тяхната лична градина за изработката на сладкиша.
                             

Хари беше видян на летището незабавно след края на коронацията, макар че беше поканен на тържествения семеен обяд по-късно.

" От самото начало Хари държеше да се прибере незабавно вкъщи. Беше решен да се върне в точния момент, с цел да отпразнува рождения ден на сина си ", споделя източник.

От полета, на който Хари се качи назад към Америка, стана ясно, че той ще си бъди у дома тъкмо за вечеря и ще успее да постави Арчи да спи.
                             

" Той не искаше детето да заспи без него на рождения си ден ", разкрива още източник.

Той разкрива още, че Меган е гледала с интерес коронацията по малкия екран и е била радостна от метода, по който Англия посреща своя нов крал.
 Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР