Освен че се очерта като един от най-важните филми на

...
Освен че се очерта като един от най-важните филми на
Коментари Харесай

Джим Джармуш прави продължение на Пътят на Самурая

Освен че се очерта като един от най-важните филми на 90-те, Дух куче: Пътят на самурая (Ghost Dog: Way of the Samurai) е и измежду най-известните творби на великия кино пънкар Джим Джармуш.

Особената урбанистична атмосфера, въртящият мечове и четящ антични самурайски текстове Форест Уитакър, хип хоп саундтракът и присъединяване на недостижимия RZA от Wu-Tang Clan - всички тези детайли трансфораха Ghost Dog в събитие, не по-малко авторитетно от „ Глутница кучета " на Тарантино, да вземем за пример.

Всъщност, Джим Джармуш в никакъв случай не се е възползвал от триумфа на някой собствен филм, правейки негово продължение. Всичко това обаче е на път да се промени, най-малко съгласно скорошно изявление с хип хоп гения RZA.

В него той загатва, че „ дружно с моя добър другар Джим Джармуш, Форест Уитакър и сценариста Далъс Джексън сме се захванали да създадем втора част на Ghost Dog. Дори към този момент имаме прогрес. Така че нищо чудно самураят да се завърне - на огромния или дребния екран ".

Нищо чудно RZA да загатва за вид, в който Ghost Dog се трансформира в сериал (би бил първият сериал за Джармуш), а споменаването на Уитакър загатва, че неговият воин ще играе и в новия Ghost Dog.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР