Освен Благой Георгиев, последният победител в Сървайвър“, футболистът Валери Божинов

...
Освен Благой Георгиев, последният победител в Сървайвър“, футболистът Валери Божинов
Коментари Харесай

Благой Георгиев и Валери Божинов на една сцена в Спанак с картофи

Освен Благой Георгиев, последният победител в „ Сървайвър “, футболистът Валери Божинов също ще се опитва като артист в хитовото зрелище „ Спанак с картофи “.

Благо към този момент гастролира в спектакъла, който се игра преди седмица в Пловдив. Предстои да го гледат и феновете във Варна, Бургас и Царево. „ Решихме да вкараме още забавни и обичани лица в пиесата, с цел да е атрактивна и хората същински да се забавляват, въпреки всичко е лято. И Благо, и Валери са задоволително атрактивни в новото си амплоа и същински ще зарадват феновете на театъра “, показа продуцентът Кирил Кирилов, който работи с едни от най-големите звезди в България.



Пиесата „ Спанак с картофи “ е написана от унгарския драматург Золтан Егреши. Тя е занимателна и в същото време умна комедия, международен театрален феномен допълнително от 23 страни, измежду които Германия, Русия, Чехия и Италия. Представлението вкарва публиката в съблекалнята на трима футболни съдии преди и след мача. Те са видимо другарски настроени сътрудници, които в действителност са яростни противници за дами и постове. Въпросите са дали ще спазят ангажимента да работят в екип в името на общия триумф и огромната игра и дали ще им се размине единствено с нецензурни припеви. Пиесата споделя за другарството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред. Трима дългогодишни другари Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, предизвикани от модерното изкуство и от темпераментните си характери.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР