Освен актриса, модел и продуцент, Шарън Стоун е известна и

...
Освен актриса, модел и продуцент, Шарън Стоун е известна и
Коментари Харесай

„Славата без цел е вулгарна активност“: вдъхновяващите думи на Шарън Стоун, които всеки трябва да прочете

Освен актриса, модел и продуцент, Шарън Стоун е известна и с филантропичната си работа през годините. Участник в организации за битката със СПИН, бранител на човешките права, асистент в организации за грижа за дами, самотни майки и деца – описът е безпределно дълъг и няма по какъв начин да не се възхищаваме на тази жена, която е същински образец за всички ни!

Ето за какво се впечатлихме толкоз от думите ѝ, които актрисата показа на аления килим в Кан за същинската стойност на славата и по какъв начин известността би трябвало да бъде употребена като естрада за същински значимите проблеми. И не на последно място - по какъв начин тази 64-годишна жена остарява с необикновено достолепие, класа и жанр, показвайки, че годините са единствено число, а хубостта е безконечна и то без пластични интервенции!

„ Смятам, че славата сама по себе си, в случай че няма цел, е вулгарна интензивност. Аз съм СПИН деятел към този момент от близо три десетилетия и тази битка постоянно е участвала в живота ми – за мен, а и за всеки, който има семейство или другари. Здравето и човешките права постоянно са участвали като тематика в дома ми. Смятам, че това е световен проблем и колкото повече осъзнаваме, че хуманността е световен проблем, толкоз по-малко войни ще имаме.

Не желая да трансформирам наличието си тук в политическо изказване. Вярвам, че най-важното нещо, което можем да създадем, е да се грижим един за различен и да се виждаме като човешки същества, а не като предмети или достижения. “



Тази година наличието на Шарън Стоун в Кан беше просто ослепително – тя се появи с блестяща рокля Dolce & Gabbana в зелено. Моделът без ръкави акцентира силуета на 64-годишната актриса, измествайки акцента върху краката ѝ с дръзка цепка, до момента в който възвишен свършек слага шлейфът.
 Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан  Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан  Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан  Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан
По-рано Стоун също се появи в Dolce & Gabbana, този път за премиерата на френския филм „ Вечно млади “, и надали има по-подходящо заглавие, с което тя да направи първата си поява в Кан за тази година. Актрисата засия с артистична рокля в синьо и бяло с преносими воали в профил, които в един миг острани, с цел да разкрие дрехата в цялостния ѝ тип изпод.
 Шарън Стоун засия в Кан  Шарън Стоун засия в Кан  Шарън Стоун засия в Кан  Шарън Стоун засия в Кан
През 1995 година на филмовия фестивал в Кан Шарън Стоун размени Елизабет Тейлър в amfAR церемония, като продължи да работи с организацията в продължение на 20 години и през това време съумя да набере стотици милиони за намиране на лек и реализира огромен прогрес в лекуването, в това число педиатрични грижи за страдащите от СПИН . Актрисата е рицар-командир на Франция, а през 2002 година HRC (Кампания за правата на човека) отличи Шарън за нейния принос в битката с епидемията от СПИН.

Шарън е ръководител на комисията YALA, новаторска мирна самодейност на младежите, и е съпредседател на Planet Hope, осигуряваща грижи за самотни майки и деца от десетилетия. През 2013 година Шарън беше отличена от Нобеловите лауреати за мир на Нобеловата среща на върха в Полша, където получи „ Наградата за срещата на върха “ от Негово Светейшество Далай Лама за нейната непрекъсната филантропична работа.
 Шарън Стоун - безконечен съблазън!  Шарън Стоун - безконечен съблазън!  Шарън Стоун - безконечен съблазън!  Шарън Стоун - безконечен съблазън!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР