Освежавайки и разширявайки модификационното портфолио на емблематичният си RANGE ROVER, Land Rover

...
Освежавайки и разширявайки
модификационното портфолио на
емблематичният си RANGE ROVER, Land Rover
Коментари Харесай

RANGE ROVER получи нов двигател и интелигентен адаптивен круз контрол

Освежавайки и разширявайки модификационното портфолио на емблематичният си RANGE ROVER, Land Rover анонсира, че флагманският SUV получава нов трилитров twin-turbo SDV6 дизелов мотор, който дава обещание оптималната мощ от 275 конски сили и оптимален въртящ момент от 625 Нм.

Гамата на RANGE ROVER, в която попада и plug-in хибридното осъществяване с опция за изминаването на 51 километра в чист електрически режим, се усъвършенства и с въвеждането на усъвършенствана версия на осеместепенната автоматична предавателна кутия при дизеловата 4.4 SDV8 модификация, която стъпва на пазара с подобрена горивна изгодност и по-ниски CO2 излъчвания.

“RANGE ROVER е истинският първокласен SUV и най-способният и изискан автомобил от своя тип ”, разяснява Ник Колинс, директор продуктова гама JAGUAR LAND ROVER. “Най-новите промени подсигуряват, че клиентите ще продължат да се наслаждават на несравнимия комфорт, който са свикнали да чакат, с повече възможности, улеснения и сигурност от когато и да било ”

По отношение на подобренията в комфорта и сигурността, RANGE ROVER идва с адаптивен круз надзор с функционалност Stop and Go, което дава възможност на първокласната кола да следва движещо се начело транспортно средство на определено разстояние. Функцията е автоматизирана даже когато другият автомобил спре и потегли още веднъж в рамките на три секунди.

Адаптивният круз надзор също по този начин идва с помощник на ръководството, който е в състояние да задържи превозното средство в средата на пътното платно, като за задачата се разчита на автоматични леки корекции с кормилото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР