Острата реторика на държавния глава не е новина. Президенът вече

...
Острата реторика на държавния глава не е новина. Президенът вече
Коментари Харесай

Похвали за служебния кабинет и сбогуване с властта. Какво каза Радев след избора на редовно правителство?

Острата изразителност на президента не е вест. Президенът към този момент няколко пъти показва отношението си към ротационното държавно управление, а преди да се закълне, Радев напусна пленарна зала.

 

“Благодаря, че проявихте старания и професионализъм, с цел да осигурите протекция на хората от най-уязвимите обществени групи. Благодаря, че отвоювахте лидерска роля на страната ни в района с начинания и новаторски подходи, които укрепват сигурността, усилват свързаността, икономическия продан и доверие. Върху вас се стовари цялата тежест на рецесиите. Някой от вас може да стане и публицист след толкоз опит от парламентарните чувания и надзор. Успяхте в битката с политически инспирирани операции и офанзиви. Доказахте, че страната може да се ръководи транспарантно. Показахте темперамент в отговорността и смелостта да вземате значими решения за бъдещето. Знам какъв брой ви беше мъчно, раздадохте се до дъно и желая да ви благодаря. Най-голямото задоволство за вас е, че дадохте успокоение на хората и придвижихте страната напред ”, съобщи пред министрите си президентът Радев.

 

" Бяхте обединен тим, единен от една кауза- България. Имахте има вяра във всичко, което вършиме. В Министерство на вътрешните работи започнаха оздравителни процеси. В опазването на здравето има голям напредък със незабавната здравна помощ по въздух. Служебните държавни управления най-вече придвижиха този развой. Надявам се, че средата на юли ще имаме два хеликоптера на лизинг ", съобщи Радев.

 

Отчет за активността на Министерския съвет през последните 10 месеца даде и служебният министър председател Гълъб Донев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР