Оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева е очаквана, точна

...
Оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева е очаквана, точна
Коментари Харесай

Кольо Парамов: Очаквам да чуя и от Цветанов какво ще прави

Оставката на министъра на правораздаването Цецка Цачева е предстояща, точна и навременна, разяснява икономистът Кольо Парамов.

Той уточни, че чака до сряда идната седмица Цветан Цветанов да се върне от Америка и също да каже какво има намерение да прави.

Парамов счита, че би трябвало да бъде дадена цялостна оценка на връзката сред основния проектант на София и уговорката му с архитектите, които са изграждали обекти, обезпечени с цялостна нова смяна на териториалното устройство на София.

Той означи, че във връзка с жилището на Цветан Цветанов е нужно " този път КОНПИ да се дистанцира от основния прокурор и да навлезе професионално в цялата вертикала на връзките и да разкрие в същностен проект какви, кои и какъв брой пари са се разминали в схемата за потреблението на този апартамент ".

Финансистът уточни, че обстановката ще продължи да се задълбочава и усложнява. Според него казусът към този момент не е чисто търговски, стопански или фамилен, той се е трансформирал в духовен, което е и новината в българския политически живот.

 Цецка Цачева подава оставка поради евтиния апартамент Виж още Цецка Цачева подава оставка поради евтиния апартамент
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР