Оставката на кмета на София Васил Терзиев поиска общинският съветник

...
Оставката на кмета на София Васил Терзиев поиска общинският съветник
Коментари Харесай

Възраждане в София: Терзиев да дава оставка

Оставката на кмета на София Васил Терзиев изиска общинският консултант Деян Николов от " Възраждане ". Поводът е провалилата се по-рано среща през днешния ден в Столичната община, на която Терзиев предложения всички общински съветници, с цел да обсъдят бюджета за 2024 година

" Васил Терзиев излезе демонстративно от залата  като нерешителен юноша, некадърен да възнамерява и отбрани бюджета на столицата. Поведението му е незряло и неуважително, защото тъкмо той първо предложения всички общински съветници, след което се врътна и излезе като афектиран юноша. Очевидна е неналичието на опит на заемащия поста кмет на София, който не е кадърен нито да възнамерява управнически процеси, нито да сформира и отбрани бюджет ", споделя Николов.

" Нервните прояви, сърденето,  демонстративното врътване на пета и овакантяване на залата е неприемливо, когато приказваме за най-важното - финансите на столицата и бъдещето на всички обществени системи в нея. Очевидно е, че Васил Терзиев не е кадърен да ръководи и най-разумното е да подаде оставка и да спре да се излага ", упорства някогашният народен представител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР