Оставиха в ареста 20-годишния Валентин Вичев, обвинен, че е пребил

...
Оставиха в ареста 20-годишния Валентин Вичев, обвинен, че е пребил
Коментари Харесай

98-годишен дядо е пребит и ограбен в дома си в Ямболско

Оставиха в ареста 20-годишния Валентин Вичев, упрекнат, че е пребил и ограбил 98-годишен дядо в дома му в село Лозенец, Ямболско. Това реши Районният съд в Ямбол по искане на прокуратурата.
 Валентин Вичев
Вичев откраднал 370 лв. от 88-годишния мъж, нанасяйки му телесни повреди.

Пред съда обвиненият сподели, че съжалява и изиска по-лека мярка за неотклонение – домакински арест. 

Възрастният мъж остава за лекуване в ямболската болница . След побоя е признат с голям брой контузии в региона на главата и гръдния панер. Има и счупвания на лицеви кости, разкъсно-контузни рани по ръцете.
 Валентин Вичев
Предстои назначение на съдебно-медицинска експертиза, която да дефинира тежестта на телесната щета. Вичев има една предишна неоправдателна условна присъда за кражба, сподели заместник-ръководителят на Районната прокуратура Недко Русев. 

Определението предстои на обжалване и протестиране в тридневен период пред Окръжен съд
 Валентин Вичев
" Районна прокуратура - Ямбол внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на В.В. Той е упрекнат за това, че незаконно е лишил сумата от 370 лв. от владението на 98-годишен мъж , употребявайки мощ. Престъплението е осъществено на 09.08.2023 година в село Лозенец, общ. Стралджа, обл. Ямбол. То е квалифицирано по чл.198, ал.1 от Наказателен кодекс ", оповестиха по-рано от държавното обвиняване. 

По време на следствието е открито, че на възрастния мъж са нанесени удари с ръце в региона на главата и тялото , с което са му породени телесни повреди.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР