Оставените, макар и за кратко, включени двигатели на автомобили, е

...
Оставените, макар и за кратко, включени двигатели на автомобили, е
Коментари Харесай

СДВР напомня: Не оставяйте автомобилите си с работещ двигател без надзор

Оставените, въпреки и за малко, включени мотори на коли, е причина за противозаконното им лишаване . Това припомнят от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Въпреки че не се записва нарастване на незаконното лишаване на МПС, от полицията молят да не се позволява тази неточност от водачите. Министерство на вътрешните работи поучава водачите и да не оставят ключа в транспортното средство.

Така наречените обири " на ключ " най-често се случват в няколко съществени обстановки, безапелационни са от Столична дирекция на вътрешните работи. Това са:
пред жилищата и офисите, когато водачите чистят колите си от сняг или се пробват да затоплят купето преди идно пътуване; при изпращането на децата в учебно заведение или детската градина; при бързи покупки от павилиони и магазини на улиците.
Дори и за къс интервал от време, колите в никакъв случай не трябва да се оставят незаключени , с работещ мотор или с авариен ключ в купето, припомнят от Столична дирекция на вътрешните работи и молят водачите да демонстрират повече зоркост и внимание към имуществото си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР